Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Produkter mod lus

Guide: Sådan bliver du lusefri én gang for alle

Af Sulaima Sirka Tollesen | Skønhedsekspert
Der er intet godt at sige om lus. De kribler, klør og spreder sig hurtigt. Men nu skal det være slut. Følg vores guide til hvordan du bliver lusefri.

Har du nogensinde prøvet at have lus? Eller har du prøvet at skulle kæmme en andens hår igennem for lus? Så ved du også hvor tidskrævende og langsommelig en proces det er. Og tanken om at man har små insekter kriblende rundt i sit hår er næsten ikke til at holde ud. Lus kløer, formerer sig og spreder sig i lynets hast. Og lige pludselig er hele familien ramt af de små skadedyr. Med andre ord: Så snart lusene er konstateret, skal de fjernes. Med luseprodukter fra Australian Bodycare kan du først og fremmest fjerne lusene, når de har invaderet dit eller ungernes hår, og så kan du tilmed forebygge at de vender tilbage.

Australian bodycare - slå lusene ihjel på blot 15 minutter

Med Australian Bodycares Anti Lice kur kan du slå hårdt ned på lusene og komme dem til livs på blot 15 minutter. Anti Lice er baseret på stoffet dimethicone, som indkapsler lusene og luseæggene og kvæler dem. Anti Lice er fuldstændig fri for parabener og insektgift. Anti Lice er ekstremt nem at anvende. Du skal blot rede dit hår igennem, gøre det vådt og så massere Anti Lice godt ind i hår og hovedbund. Her skal kuren blive siddende i 15 minutter, hvorefter du vasker håret med shampoo, gerne Hair Rinse fra Australian Bodycare. Det eneste du skal være opmærksom på er, at du skal påføre shampooen inden vandet, når du skal skylle lusekuren ud, da kuren er vandskyende. Efter at du har vasket lusekuren ud af håret kæmmes håret med en lusekam. Anti Lice lusekur er 100% vegansk, dermatologisk testet, fri for parabener og så kan den anvendes af alle over 3 år. 

Hvis du under kæmningen kæmper med filtret og knudret hår, så anbefaler vi at du anvender Australian Bodycare Head Lice Combing. Head Lice Combing er en kæmmebalsam, der blødgør håret og gør det nemt og smertefrit at kæmme for lus. Head Lice Combing bruges på samme måde som en almindelig balsam. Efter at produktet er skyllet ud, kan du foretage kæmningen. Med Head Lice Combing slipper du for smerter og skrigende unger.

Forebyg fremtidige luseangreb

Når nu lusene er borte kan det være at du tænke, at du kan læne dig tilbage og slappe af  - men så kan du godt tro om. I hvert fald hvis du ønsker fortsat at holde lusene af vejen. Det kræver heldigvis ikke det store at forebygge luseangreb. Australian Bodycares Hair Rinse er en shampoo, der forebygger luseangreb Shampooen er beriget med tea tree oil, som er en kraftfuld æterisk olie, der holder lusene af vejen. Med Hair Rinse kan i mindske risikoen for luseangreb markant. Shampooen kan anvendes dagligt.

Udover den forebyggende shampoo, så kan du også ty til Australian Bodycares Hair Spray, som er en leave-in behandling efter luseangreb. Hair Spray modvirker bakterieophobninger og renser effektivt hovedbunden. Dette gør hovedbunden til et mindre attraktiv sted at leve for lusene. Endnu en smart ting ved sprayen er, at den kan anvendes i både vådt og tørt hår. Så de dage hvor du ikke vasker håret med Hair Rinse kan du med fordel anvende Australian Bodycares Hair Spray til at forebygge fremtidige luseangreb.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem