Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
beauty musthaves til vinteren

Guide: Beauty musthaves til vinteren

Af Sandra Schjerning | Influencer
Få gode råd hvis du også gerne vil undgå tør hud og trist hår, og komme igennem vinteren uden at den gør for meget skade

Luften bliver koldere, støvlerne har fundet vej ned fra loftet og den flotte solkyssede farve man havde fået på kinderne er efterhånden ved at være væk igen. Og selvom det endnu ikke er helt så koldt som det plejer at være på denne tid af året, så går der ikke længe før kold vind og vejr sætter sine spor på vores hud og vores hår.  

Heldigvis er der gode råd at hente hvis man gerne vil undgå tør hud og trist hår og vi har samlet de bedste tips herunder, så du kan komme igennem vinteren uden for meget skade! 

Eksfoliering! med masker og scrubs

Eksfoliering er egentlig ret vigtigt hele året rundt, men særligt om vinteren har det ekstra betydning, da det hjælper huden til bedre at optage fugt og sørger for at fjerne døde og tørre hudceller fra hudens overflade. De fleste kender nok til diverse shower badehandsker eller “cremer” med små korn i, men at skrubbe huden er ikke nødvendigvis den enste måde at eksfolierer på. Radiance Ready Steady Glow AHA Tonic fra REN, er en fantastisk tonic der har fokus på hudens sundhed og glød. Den hjælper med hudens naturlige eksfoliering og booster hudens udstråling. Derudover mindsker den porerne og skaber en finere struktur.  

Fugt fugt fugt

God pleje er noget af det vigtigste for dig der har problemer med den kolde vinter og den tørre luft, det gælder både for hud, hår, negle ansigt og hænder. Huden og håret er ekstremt udsatte om vinteren for den tørre luft gør ikke noget godt for nogle af delene, specielt ikke for huden. 

Derfor er det ekstra vigtigt at du husker at pleje din hud i vinter perioden, så du ikke ender med tør hud i ansigtet. En anden ting der er vigtig at huske er at selvom solen ikke bager ned på samme måde som om sommeren, så må du aldrig glemme solfaktor! Sun Light Fluid High Protection fra NUXE har SPF50, den er ultra let og giver anti-aging cellulær beskyttelse med 4 solfiltre og som fugter huden og beskytter mod dannelsen af mørke pigmentpletter. 

Og det er ikke kun ansigtet der har brug for mere fugt - hænderne trænger helt sikkert også til en omgang, specielt nu når vi vasker hænder og spritter af så meget som vi gør. En god, fed håndcreme holder de tørre hænder i skak og DermaSpa Intensive Håndcreme fra Dove, dufter både skønt og så er den super god, da den er fed, men tørrer hurtigt ind, uden at fedte! 


Undgå tørre læber med læbepleje

Hvis der er noget jeg ofte døjer med om vinteren, så er det tørre og sprukne læber. Det er ikke specielt kønt og det kan faktisk også gå hen og blive ret smertefuldt hvis ikke der bliver gjort noget ved det hurtigst muligt. Har du også en tendens til tørre læber er det en rigtig god ide altid at have en læbepomade ved hånden. Jeg kan helt klart anbefale Elizabeth Ardens Eight Hour Lip Protectant Stick, der udover at fugtgive og blødgøre faktisk også har SPF15, så den beskytter mod solens UV stråler. De fleste kender nok den ikoniske Eight Hour creme, men Elizabeth Arden har faktisk udvidet linjen, så den nu indeholder alt fra natcreme til læbestift og alle produkterne kan klart anbefales! 

Undgå tørt og elektrisk hår

Det er en rigtig god ide at undgå at bruge for mange produkter og at gå udenom for mange varmebehandlinger. Jeg vasker ikke mit hår lige så ofte om vinteren, som jeg gør om sommeren og når jeg endelig vasker det, så undgår jeg for alt i verden hårtørrer, da det er opskriften på elektrisk hår for mit vedkommende! Imellem hårvask, holder jeg mit hår rent og lækkert med en god tørshampoo. Jeg har virkelig prøvet mange tørshampoo i mit liv, men jeg vender altid tilbage til dem fra Batiste. Specielt Tempt Dry Shampoo er fantastisk, da den ikke efterlader hvidt pulver i håret ligesom så mange andre og så gør den heller ikke håret stift eller tungt, den får det bare til at se nyvasket ud! 

Når det skal være lidt ekstra lækkert

Når nu du har været så god til at holde dine hænder flotte og lækre med håndcremen, så fortjener de også lidt ekstra “wow” effekt. Mine favorit neglelakker kommer alle sammen fra Essie, og specielt farven 76 Merino Cool har en smuk lilla farve passer virkelig godt til efteråret og vinteren!

En anden ting jeg elsker ved efterår og vintersæsonen er parfume! Om sommeren bruger jeg ofte de lidt lettere og frugt agtige dufte, men som vinteren kan jeg godt lide at de er lidt tungere. Min favorit er helt klart Rebelle fra Rihanna. Den har et hint af bær og vanilje, og den er tung uden at være for meget. Og så er flasken virkelig flot at have stående fremme! 

Den er god nok