Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Brune dem: Alle vil have dem - se hvordan du får dem.

Glatte, brune sommerben – sådan!

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Det er NU at dine fine sommerkjoler skal luftes, så her får du en nem guide til brune, bløde og sommerklare ben i tre enkelte steps.

Det er NU at dine fine sommerkjoler skal luftes, så her får du en nem guide til brune, bløde og sommerklare ben i tre enkelte steps. 

Step 1 - Hårfjerning

Fjern hår på benene med voks. På denne måde opnår du et længerevarende hårfrit resultat, og du undgår gener som indgroede hår, knopper og en stikkende fornemmelse som man ofte har kort tid efter en almindelig barbering.

Ved en voksbehandling bliver hele håret hevet ud af hårsækken, så der altså går længere tid inden et nyt kommer ud. Det nye hår vil også være blødere end et hår der er barberet, så du lægger ikke mærke til den nye udgroning på samme måde.  

 Veet Wax Strips Sensitive Skin er voksstrimler, som indeholder sheasmør, mandelolie og aloe-vera, som plejer huden, og efterlader den blød.  

Sådan gør du: 

  • Varm strimlerne op i hænderne et par sekunder
  • Sæt strimlen med voks godt fast på benet  
  • Træk strimlen af mod hårene
  • Tør resterende voks af benene med de medfølgende renseservietter


Step 2 -   Bløde ben med body scrub

Ønsker du at være ekstra god ved dine ben, så forkæl dem med en god skrub, og mærk følelsen af silkeblød hud. Ren Atlantic Kelp & Magnesium Exfoliating Body Scrub er en luksuriøs skrub, som skånsomt fjerner de døde hudceller ved hjælp af havsalt. 

Atlantisk søgræs sørger for at huden fugtes godt, og er med til at give det silkebløde resultat. Brug gerne skrubben 1-2 gange ugentligt i badet. 

Step 3 - Sommerbrune ben med selvbruner

Nu har vi sørget for et par glatte og bløde ben uden hår, så nu er det tid til lidt kulør. St. Moriz har udviklet en creme med solfaktor, som samtidig har en let selvbruner i sig. Så ved at smøre bene ind i denne creme, får du beskyttet huden mod solens stråler, mens de stille og roligt bliver brunere og brunere.  

Nu er dine flotte bløde ben helt klar til sommeren! 


Den er god nok