Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Hårplejeprodukter fra Redken Extreme

Giv dit hår fornyet styrke med Redken Extreme serien

Af Mai Hvass | Kosmetiker
Redken rummer en stor viden om personligt tilpassede behandlinger. Redken er konstant i udvikling og ønsker at give dit hår den bedste pleje

Du har med garanti hørt om Redken før, da brandet er et af de førende på markedet inden for professionel hårpleje. Redken rummer en utrolig stor viden om personligt tilpassede behandlinger og hjælper tilmed frisører med at uddanne sig, for at kunne vejlede deres kunder endnu bedre. Redken er et brand, som konstant er i udvikling og som ønsker at give dig - og dit hår det allerbedste. 


En favorit blandt fagfolk 

En serie som er særligt højt elsket blandt både frisører og private, er Redkens Extreme. At serien er blevet et stort hit, er der mange grunde til, men særligt er den en favorit, da den er så eminent til at reparere tørt og skadet hår. 

Produkterne fra Extreme serien er alle skabt med det formål, at bevare hårets styrke og gøre det mere modstandsdygtigt. Du vil derfor også kunne opleve helt op til 96% færre knækkede hår, ved anvendelse af Extreme produkterne. Serien indeholder blandt andet Interlock Protein Network, som tilfører hårets kerne fornyet styrke, hvilket også er med til at forhindre  fremtidig slitage af håret. 


Få mest muligt ud af dine produkter fra Redken Extreme serien 

Vask håret to gange 

Som tommelfingerregel er det altid en god ide at vaske håret med shampoo ad to omgange, ved hver enkelt hårvask. På den måde får du vasket hår helt rent, da shampooen har lettere ved at skumme op og fordele sig ved anden påføring. 

Red din hårmaske ind i håret

Fordel din Extreme Strength Builder Plus Mask i et rent og fugtigt hår. Brug derefter en børste og red forsigtigt og nænsomt hårets længder igennem. Når du reder håret blidt igennem, hjælper du med at fordele hårmasken, så den arbejder jævnt på håret og resulterer derfor i et langt bedre resultat. 

Brug plejende produkter efter hver vask

Hver gang du vasker håret bliver serum, olier eller hvad du ellers har brugt til at beskytte håret vasket væk, og dit hår er derfor igen helt blottet for udefrakommende påvirkninger. Brug derfor gerne Extreme Sealer efter Extreme Length Shampoo og Extreme Length Primer for at opnå det bedste resultat. Extreme Sealer er et leave-in produkt, der er tilsat biotin, som er med til at styrke lokkerne fra rod til spids. Derfor kan du med fordel afslutte din hårvask rutine med dette skønne produkt. 

Den er god nok