Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Opfriskning af hårfarve med intensiv pleje

Få opfrisket din hårfarve på få minutter med den rette pleje

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Efter en lang sommer kan din hårfarve være blevet mat og kedelig samt mangle en masse fugt - læs her hvordan du redder tørt hår hurtigt og nemt

Efter en lang sommer kan din hårfarve være blevet mat og kedelig samt mangle en masse fugt. Med Revlons farvebomber kan du både opfriske din hårfarve og gennemfugte håret, så det bliver flot og glansfuldt igen.

Hårpleje til farvet hår

Farvebomberne fås både i de naturlige hårfarver, men også i silver eller orange farver. Denne slags farvebombe går under betegnelsen skyllefarve. Det vil sige at den ikke lægger sig ind i håret ligesom en kemisk farve, men altså kun lægger sig udenpå hårstrået, hvilket gør, at den også kun holder et par hårvaske. 

Da den kun lægger sig udenpå håret, giver den også de flotteste og mest glansfulde spidser, så selvom du ikke ønsker at farve håret, så kan du sagtens vælge en i din farve, som bare giver pleje og glans ligesom en almindelig hårkur. 

Jeg ønsker fx ikke nogen farveændring i mit hår, men alligevel kan jeg se, at mine spidser er lysere og mere matte end resten af håret. Derfor bruger jeg den som hedder 913, som er en lys beige farve, som bare lige vil gå ind og gøre mit hår mere ensartet i længderne. 

Kuren bruges i nyvasket og håndklædetørt hår, og kan sidde i 3-15 minutter alt efter hvor meget dit hår trænger til både fugt og pleje. Jeg lader altid min kur sidde i fuld tid for det bedste resultat. 

Nu er det bare at skylle og style håret, som du vil, og nyde de flotte glansfulde lokker. 

Den er god nok