Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Skægplejemærket: Percy Nobleman

Gaven til manden – Luksus skægpleje

Af Marie Nielsen
Forkæl din kæreste, eller overrask din hipsterven med de nyeste produkter inden for skægpleje. Må vi præsentere skægpleje brandet: Percy Nobleman!

Fuldskæg, fipskæg, gedeskæg, overskæg, moustache osv. Skæg i alle størrelser og styles er super moderne lige nu, og du kan med garanti ikke gå igennem indre by uden at støde på en hipster eller tre med hver deres unikke skæg.
Der er kort sagt ingen vej udenom: Skægmoden er kommet for at blive!


Er din kæreste eller en af dine venner også hoppet med på skægtrenden, kan du forkæle dem med et af de mange lækre skægpleje produkter fra det populære engelske brand: Percy Nobleman.
Et flot skæg vokser ikke bare frem og sætter sig selv. Det perfekte skæg kræver masser af vask og pleje for at blive blødt, tæt, flot og velplejet.
Jeg vil derfor gennemgå 5 uundværlige skægplejeprodukter lige fra skægshampoo, skægolie til skægvoks (jep, det findes!) som du kan forkæle den skæggede mand med:


1. Skægshampoo – Percy Nobleman Beard Wash


Skægshampoo, skægvask eller beard wash. Uanset hvad vi vælger at kalde det, er det utrolig vigtigt at vaske sit skæg. I en nylig undersøgelse testede en mikrobiolog forskellige skæg, og opdagede at der hos mange af testpersonerne var flere lortebakterier i skægget end i et toilet. Adr! 
Mange mænd vælger bare at vaske deres skæg med almindelig shampoo, men skæg fortjener et produkt som er specielt udviklet til at rense skægget og gøre det sundt og blødt.
Beard Wash fra Percy Nobleman er en luksus skægshampoo som indeholder naturlige og økologiske olier der både blødgør, men også renser skægget grundigt. Den indeholder bl.a. sesam olie, kokosolie og shea butter der er kendt for sine gode egenskaber, og så dufter den maskulint af lime, cedertræ og citrus.


2. Skægolie – Percy Nobleman Beard Conditioning Oil


Mange mænd oplever problemer med tør og skællende hud under deres skæg. Dette kan både skyldes at huden udtørrer fordi man vasker skægget ofte (hvilket man jo skal), men også at det er svært at komme til at tilbyde huden fugt når den ligger gemt under skægget. Her kan en god skæg olie gøre underværker!
En skægolie kan både bruges til at style skægget og gøre det mere sundt, men den kan også fugte huden så du undgår at din hud bliver tør og skaller.
Percy Nobleman Beard Conditioning Oil indeholder argan olie, avocado olie, mandel- og jojoba olie som plejer tørt og skadet skæg, men som også trænger ind i huden og sørger for at holde både skæg og hud velduftende og gennemfugtet.


3. Skægkam – Percy Nobleman Beard Comb


Når du har vasket dit skæg med shampoo og plejet det med skægolie, er det en rigtig god idé og at rede det. Skæg kan ligesom almindeligt hår blive sammenfiltret, og en god bred-tandet skægkam er en god skæg accessory til manden der virkelig går op i sit skæg.
Beard Comb kammen fra Percy Nobleman er et prisvindende produkt og det vildeste luksus produkt inden for skægpleje! Skæg kammen er håndskåret af Tropical pud træ fra Thailand som efter sigende skulle bringe lykke og velstand, og producenten skriver selv at det er en skægkam som holder resten af livet! Den kommer i en perfekt lommestørrelse, så man altid kan have den med i lommen og f.eks. genstyle sit skæg efter en cykeltur i det danske stormvejr.
Leder du efter en unik gave til din kæreste, er det denne skægkam du skal gå efter.


4. Styling til fuldskæg – Percy Nobleman Beard Balm


Til at style fuldskægget, har Percy Nobleman skabt produktet Beard Balm. Den indeholder shea butter, bivoks og jojoba olie som gør det nemt at style fuldskæg. Skæg balmen skal bare varmes lidt mellem fingrene og derefter fordeles i skægget.
Udover sin evne til at style det store fuldskæg, beroliger den også skæg der klør og bekæmper hud der skaller under skægget. Så slut med at klø og kradse i skægget hele tiden!
Den er tilsat en mild duftkombination af patchouli, cedertræ og appelsin olie, som dufter skønt og maskulint uden at være for voldsom (den skal jo være lige under næsen hele dagen).


5. Styling til overskæg – Percy Nobleman Moustache Wax


Percy Nobleman Moustache Wax er lavet specielt til at style overskæg. Denne skægvoks passer til den kreative mand der godt kan lide at style sit overskæg og afprøve nye skæglook. Den indeholder økologiske ingredienser der dufter godt, og så får den overskægget til at sidde som det skal hele dagen.
En super lækker skægvoks til manden der går op i sit udseende og mangler en voks der er specielt fremstillet til skæg – og ikke hår.


Den er god nok