Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Burberry Body passer til alle årstider.

Frisk, feminin og vildt alsidig: Burberry Body

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
"Jeg er en kvinde med mange parfumer. Men Burberry Body er en duft, som jeg altid vender tilbage til."

Burberry er et britisk tøjmærke, som især er kendt for sit karakteristiske mønster. Men udover at være et velkendt tøjmærke, har de også flere luksuriøse dufte, som egner sig godt til elegante og feminine kvinder. 

Burberry Body er en sensuel og frisk duft, som i min optik passer til alle årstider. Den indeholder topnoter fra grøn absint, lys fersken og den blomstrende fresia. I hjertet findes noter som rose, iris og varmt sandeltræ, som afrundes i bundnoterne med cremet vanilje og moskus.

Din duft og parfume er en del af dig

For mig er Burberry Body en parfume, som har fulgt mig gennem mange år. Selvom jeg er en kvinde med mange parfumer, så er Burberry Body en duft, som jeg altid vender tilbage til.

Efter min mening er det en luksuriøs duft, som passer til mange kvinder i alle aldersgrupper, da den har de friske frugt- og blomsternoter, som er blandet med sød vanilje.   Sådan får du din parfume til at holde endnu længere

Et lille trick til at få din duft til at holde hele dagen er, at smøre huden med en tilhørende bodylotion. Burberry Body Milk er en let og cremet lotion, som påføres huden inden brug af parfume. Dette får duften til at binde sig bedre til huden og gør dermed holdbarheden længere.  

Hvad er forskellen på Eau de Parfume og Eau de Toilette?  

Forskellen på eau de parfume og eau de toilette er mængden af duftolier. Eau de parfume betyder parfumevand og indeholder 10-20% rene duftolier. Dette er en koncentreret parfume, og vil dermed også have en længere holdbarhed.  

Hvis du ønsker en lettere duft, som skal friskes op i løbet af dagen, kan du vælge eau de toilette. Den indeholder mellem 5-15% duftnoter. For en mere varig effekt af din eau de toilette, kan du spraye den i håret, da duften vil sidde bedre fast her.   

 Har du prøvet Burberry Body endnu? 

Den er god nok