Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
De bedste produkter fra det Franske Apoteker Mærke Avéne

De bedste produkter fra det franske apoteker mærke Avéne

Af Sandra Schjerning | Influencer
Franske kvinder får det meste til at se let ud - både mad, tøjstil og lækker hudpleje. De formår at passe godt på deres hud med apotekermærker

Franske kvinder får det meste til at se legende let ud, om vi snakker fantastisk mad, fed tøjstil eller lækker hudpleje så er de altid foran og hvis der er noget de er kendte for, så er det at passe godt på deres hud. Resten af verdenen er langsomt begyndt at få øjenene op for de franske apoteker mærker, som længe har været fast inventar på mange franske kvinders badeværelses hylder og med god grund, for produkterne er intet mindre end fantastiske!

 

Men hvad gør man så, hvis man ikke lige står i Paris og kan shoppe? Hos Luxplus er udvalget af apoteker mærker som fx. Avéne, Vichy, Bioderma, La Roche-Posay og flere andre kæmpe stort og til priser du ikke finder andre steder, så der er ingen grund til at fortvivle hvis ikke flyveren går til Frankrig lige foreløbig!


I dag skal vi fokusere på mærket Avéne, der længe har været et af mine personlige favoritter når det kommer til hudpleje!

 

Historien bag Avéne og Eau Thermale

Avéne er ikke kun navnet på en af de mest kendte hudplejemærker på de danske apoteker, men også navnet på en charmerende lille landsby i sydfrankrig i Orb-dalen.


Avéne er som nævnt et fransk hudplejemærke, som baserer deres produkter på kildevandet fra kilden Avéne, der er naturligt beroligende og irritationsdæmpende, hvorfor folk med sensitiv hud har stor glæde af deres hudplejeprodukter. Vandet fra Avéne har et lavt mineralindhold, en gavnlig mikroflora, er rigt på silica og sporstoffer, og har en neutral pH på 7,5. Kildevandet har et meget lavt saltindhold, så din hud ikke udtørrer.


Vandet rejser 50 år gennem den franske undergrund inden det springer ud på overfladen rent og klart. Det bliver her opsamlet af Avéne i et lukket og sterilt system, og føres til det produktionsanlæg, hvor Avénes hudplejeprodukter fremstilles. Kildevandet tappes og pakkes i sterile omgivelser og beholdere. Så når du har købt en flaske med Avénes Eau Thermale og tager den i brug første gang, så er det første gang i 50 år, at kildevandet er i direkte kontakt med luft. Avéne Thermal kildevand er faktisk så populært, at der i Frankrig bliver solgt en flaske hver 20. sekund.


Et stort udvalg af produkter fra Avene der passer til alle

Avénes basis produkter er egnet til alle hudtyper og er generelt meget skånsomme og brandet har derudover udviklet flere forskellige produktserier, som er særligt tilpasset specifikke hudtyper. I deres sortiment finder du produkter som kan hjælpe dig med rynket og ældet hud, ekstra tør hud, beskadiget og irriteret hud, børneeksem, kløe, akne og meget andet. Herunder kan du finde information omkring nogle af de mange forskellige Avéne produktserier som du kan finde hos Luxplus:


Avénes Cleanance serie er særligt udviklet til fedtet og uren hud og specielt deres Thermale Cleanance Mask Scrub er god til at rense ud i dybden og eksfolierer huden og absorberer overskydende talg og fedt fra uren hud. 

 

Basis linjen indeholder rens og pleje, som er behagelig at bruge og samtidig respekterer sensitiv hud. Jeg er specielt fan af deres Micellar Water og Gentle Eye-Makeup Remover, der har været fast inventar på min badeværelses hylde i flere år efterhånden. Makeupfjerneren fjerner effektivt makeup og er en af de første makeup fjernere jeg har prøvet, som ikke får mine øjne til at svide! 


Cold Cream serien er udviklet til at nære og beskytte tørre og kuldeudsatte områder og er perfekt at bruge om vinteren for at passe ekstra godt på huden 


Trixéra serien består af lækker daglig pleje til tør hud. Produkterne virker nærende, men er samtidig lette i konsistensen og specielt Nutrition Nutri-Fluid Lotion er super god hvis man døjer med tør hud. 


Hydrance giver intens og langvarig fugt og specielt Hydrance Intense Rehydrating Serum er en intensivt fugtgivende serum, som er særligt udviklet til sensitiv hud.


Xeracalm A.D. produkterne giver sikker og effektiv pleje til atopisk og kløende hud, serien indeholder nærende og kløestillende egenskaber og er uden parfume. 


Cicalfate fremmer reparationen af sensitiv og irriteret hud og serien kan bruges af alle helt fra spædbørn. Cicalfate Skin-Repair Emulsion er et fantastisk vidunderprodukt, som er specielt designet til at lindre hud, der er irriteret af dermatologiske behandlinger som blandt andet laser og afskrækning. 


Dermabsolu er en serie der forbedrer hudens spændstighed og styrker ansigtskonturen og øger hudens fylde. Seriens produkter indeholder en patenteret trio af aktive ingredienser. Disse aktive ingredienser er vaniljepolyphenol, sytenol og glycoleol. Hos Luxplus finder du både en serum, en dagcreme og en natcreme, der tilsammen indeholder en anti-age effekt  der hjælper dig med at holde din hud ung og frisk.


Det er ikke uden grund at Avéne længe har været blandt mine favoritter, de har virkelig produkter der passer til enhver, uanset om din hud er helt almindelig og du bare mangler basis renseprodukter, eller om du har nogle hudproblemer du gerne vil have bekæmpet, så har Avéne et produkt der passer til dig. Og hus Luxplus finder du stort set alle Avénes produkter og til fantastiske priser! Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem