Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Hårplejeprodukter fra Moroccanoil og Olaplex

Forkæl dit hår med fugt og pleje

Af Nadia Maja Bech | Beauty ekspert
Det kolde vejr er hårdt for håret og hovedbunden, derfor har dit hår brug for ekstra pleje. Få her tre nemme trin, som vil resultere i et sundere hår

Det frysende vintervejr er hårdt for håret og hovedbunden, og derfor har dit hår brug for ekstra pleje. Her er tre nemme trin, som vil resultere i en mærkbar forskel. 

Kun et fåtal er opmærksomme på, at håret og hovedbunden om vinteren behøver ekstra pleje, ligesom man ofte tilfører huden mere fugt, end man plejer. Det kolde vejr gør, at håret lettere knækker, spidserne bliver tørre og man kan opleve, at hovedbunden skæller og kløer. Heldigvis er det nemt at sikre, at håret får den behandling, den har brug for. To store spillere på markedet, som på effektiv vis lindrer tørt, skadet hår og irriteret hovedbund er Moroccanoil og Olaplex. 

Du har garanteret set begge brands på hylden hos din frisør, hvilket vidner om kvaliteten af de produkter, begge brands producerer. Carmen Tal har med udviklingen af Moroccanoil opnået stor popularitet, grundet brandets ikoniske, lækre duft af kokos og signaturingrediensen, argan oil, der går igen i alle produkterne og går ind og blødgører håret. Også Olaplex, som er udviklet ved en tilfældighed i en garage i Californien af Dean Christal, Craig Hawker og Eric Pressly, har fået utrolig mange til at få pengene op af lommen. De har med Olaplex formået at skabe en mirakelkur til at pleje og give nyt liv til et afbleget og/eller skadet hår. I de næste afsnit kan du læse om produkter fra begge brands, som er særligt udvalgt til at få dit hår tilbage i balance. 

Hårpleje til tørt hår:

Step 1 – Tilfør glans til håret og få bugt med spaltede spidser 

Hvis ikke Maroccanoil’s Oil Treatment allerede har fået en plads på din badeværelseshylde, vil den højst sandsynligt få det efter du har prøvet den én gang. Olien er en yderst effektiv hårolie, som er nem at implementere i hverdagen, idet den max kræver to minutter af din opmærksomhed. Den magiske kokosduft hænger ved hele dagen og gør, at du selv samt folk omkring dig vil bemærke den forførende duft og frembringe vibes om sommer og sol, som kan være tiltrængt i den kolde vintertid. Hårolien indeholder udover den lækre argan oile omega-3 olie, antioxidanter og vitaminer. Hårolien anvendes efter endt bad og fordeles i længderne af et fugtigt, håndklædetørt hår. Mængden af olie bør justeres alt efter hvor tykt, dit hår er; jo tykkere hår, jo mere olie, men som hovedregel mellem 1-3 pump. Plejer du at føntørre dit hår, kan du gemme dit varmebeskyttende produkt væk, idet olien virker varmebeskyttende på håret. Efter brug af olien vil du mærke en tydelig forskel. Dit hår vil se mere glasfuldt, sundt og tykt ud, idet olien tilfører masser af fugt til håret og gør, at hårspidserne samler sig og virker tykkere. 

Step 2 – Få en hovedbund i balance 

Oplever du en tør og kløende hovedbund? Synderen er det kolde vejr og tørre indeklima, som virker udtørrende for din hovedbund. Nogle får skæl, som kan være meget chikanerende, både fordi det kløer og fordi det i nogle tilfælde er meget synligt. Hvis der er rigtig meget af det, kan det drysse ned på tøjet, hvilket gør det endnu sværere at skjule. En løsning på problemet er Moroccanoil Oily Scalp Treatment. Med det berigende indhold, der er baseret på antioxidanter og olier af lavendel og geranium, trænger olien dybt ind i hovedbunden og afhjælper ubalance og irritation samt mindsker kløe og skæl. Derudover virker olien plejende på hovedbunden. Olien er nem at anvende. Du starter med at inddele håret i 4-6 lige store sektioner. Derefter maseres 3-6 dråber af olien ind i hovedbunden i hver sektion, som skal virke i 5-10 minutter. Det er ikke nødvendigt at skylle håret inden brug af olien. Inden håret skylles, redes det igennem. Herefter anvendes shampoo og conditioner. Du bør anvende olien én gang om ugen og mindre efterhånden som kløe og irritation aftager.  

Step 3 – Hårkuren, der genopbygger hver enkelt hårstrå fra bunden

Har du enten et farvet, permanentet, slidt eller skadet hår? Så bør du lade denne hårkur fra Olaplex komme dig til undsætning! Olaplex Hair Perfector No. 3 er et vidunder, idet den genopbygger hvert enkelt hårstrå og efterlader håret fugtet, blødt, fleksibelt og velplejet. Der er tale om en hårkur, der i den grad holder hvad den lover, og man kan se og mærke resultater allerede efter første anvendelse. Hårkuren kræver en smule mere tid end de to andre produkter nævnt ovenfor, men det er ventetiden værd. Før du anvender produktet, skyldes håret fri fra stylingprodukter. Derefter fordeles produktet i håndklædetørt hår fra rod til spids. Hvis du ikke har brugt nogle stylingsprodukter, kan du nøjes med blot at fugte håret. Lad produktet virke i 10 minutter som minimum. Har du et meget skadet hår vil det være til stor gavn at lade kuren virke i 30 minutter. Derefter skyldes håret og vaskes med shampoo og conditioner. Det er kun nødvendigt an anvende kuren 2-3 gange om ugen. Et plus ved denne hårkur fra Olaplex er, at du kan anvende den med god samvittighed og uden bekymring for indholdet. Hårkuren er nemlig fri for sulfater, parabener, silikoner, phtalater, aldehydes og DEA. Derudover er det ikke testet på dyr.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem