Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Alterna Caviar

Førstehjælp til skadet hår

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Har solens stråler været lidt for hård mod dit hår denne sommer, og sidder du nu tilbage med matte og tørre lokker? Så skal du læse med her!

Har solens stråler været lidt for hård mod dit hår, og er du endt op med matte og tørre lokker? Så skal du læse med her! Jeg har nemlig testet den lækreste serie mod tørt og livløst hår. 

Efter en lang sommer er det helt naturligt, at håret kan have mistet sin glans og smidighed på grund af solens skarpe stråler. Men heldigvis er der hjælp at hente, og det aller vigtigste redskab i kampen mod tørt hår er fugt og genopbyggende pleje.

Hvilken hårpleje skal jeg man vælge?

Jeg har testet en lækker og luksuriøs serie fra Alterna, som indeholder kaviarekstrakt, der er kendt for at opbygge hårstråets naturlige fugtbalance. 

Alt efter hvilken hårtype du har, er der forskellige produkter at vælge mellem. Hvis du ligesom jeg har et fint hår, kan du med fordel vælge Caviar Multiplying Volume shampoo og conditioner, som er uden parabener og sulfater. 

Shampooen giver med hjælp fra aminosyre håret et løft fra hovedbunden. Havsilke- og kaviarekstrakt sørger for, at håret bliver renset og plejet godt. Vask altid håret to gange for optimal pleje. 

Efter vask påføres conditioner i længder og spidser, og skal virke et par minutter. Her får du en lækker blødgørende og genopbyggende conditioner, som efterlader håret silkeblødt. Jeg er især vild med denne conditioner, da den ikke tynger håret, men stadig giver hårstrået alt den pleje det behøver. Kaviarekstrakten beskytter desuden også håret mod fremtidige skader med helt op til 95%.

Efter shampoo og conditioner tørres håret med et håndklæde. Herefter gives håret et pump af Caviar Restructuring Bond Repair 3-in-1 Sealing Serum. En fantastisk serum som gør hårbørstningen nem, og igen lægger et beskyttende lag på hårstrået. Den virker varmebeskyttende, reparerer hårstråene og modvirker også fremtidige skader med op til 95%. 

En gang om ugen er det godt med en mere intens fugtbehandling i form af en hårkur. Den kan du selv mixe ved at blande conditioner sammen med tre pump af serummet. Lad den virke i 10 minutter, og skyl herefter håret godt. 

Nu er dit hår godt behandlet efter sommerens varme og skarpe solstråler. 

Jeg kunne selv efter første behandling se en fornyet glans i mit hår, og det virkede meget mere smidigt. 

5 stjerner herfra!

Den er god nok