Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash

Spar ekstra 👉 Dagens bedste deals Køb nu

kunstige negle

Flotte negle til hverdag og fest

Af Sandra Schjerning | Influencer
Kunstige negle kan bruge til både hverdag og fest. Få et overblik over hvilke du skal bruge og hvordan du påfører dem, så de holder.

Kunstige negle kan bruge til både hverdag og fest. Jeg guider dig til forkellige negle looks i denne artikel.


Kunstige negle til hverdag

Til hverdag er det nu super nemt at skabe et naturligt neglelook med de flotte neutrale negle fra Body Collection. De har en flot og naturlig længde og så er de uden farve, så man helt selv kan bestemme hvilken lak der skal på. Neglene er nemme at påsætte, og limen har en god lang holdbarhed, så neglene holder længe.  

Er du mere til det nude look kan jeg anbefale mine favoritter som er Tip Top False Nail Tip i farven “nude” fra Technic. Der er hele 24 stk i pakken, som kommer i en sart nude farvetone og har den perfekte længde til et naturligt look. De kan også sagtens bruges med en farvet neglelak, men er også super fine bare i sig selv! 


Festlige kunstige

Skal det være en kende mere festligt, så passer Stardust False Nails fra Perfect 10 helt perfekt! Jeg er ikke specielt god til det der med at lægge en pæn neglelak, så for sådan en som mig passer det helt perfekt hvis neglene allerede er flot dekorerede og det må man sige at de her de er! Pakken fra Perfect 10 indeholder hele 48 stk, så der er altså rig mulighed for udskiftning hvis noget skulle falde af, men de lover at de kan holde i op til 10 dage, så det bliver forhåbentlig ikke nødvendigt.


Kunstige negle der holder

Vil man være helt sikker på at alt bliver hvor det skal så kan det anbefales at købe en ekstra neglelim. Denne her fra Hanne Bang er perfekt hvis man vil have kunstige negle der holder. Limen indeholder 3gram og selvom det ikke lyder af meget, så skal der virkelig heller ikke bruges ret meget lim under hver negl for et holdbart resultat. Hanne Bang er et super godt mærke, som de fleste nok kender. Jeg kan i hvert fald huske at have stødt på det i mange sammenhænge, lige siden jeg var teenager. 

For det bedste resultat, skal limen lægges på din egen negl, hvorefter du påfører negletippen på din naturlige negl og holder ved i nogle sekunder så limen kan tørre - og voila, så har du lange smukke negle der holder! 


Den er god nok