Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Essie neglelak

Flotte sommernegle med Essie

Af Sandra Schjerning | Influencer
De er ikke nemt at lægge den perfekte neglelak. Det kræver koncentration og tålmodighed! Læs med hvis du vil blive mester i at lægge neglelak.

Det der med at lægge en flot neglelak, det er ikke altid lige nemt. Det er vigtigt at man har koncentrationen og tiden i orden, så du kan være omhyggelig og ikke skulle stresse over at neglelakken er lang tid om at tørre. Så hvis du gerne vil være mester i neglelak, så læs med her!


Step 1: Forarbejde

Velplejede hænder og negle vil altid give det bedste resultat, så det er en god ide at sørge for at holde sine hænder og negle pæne. Start med at fjerne rester at snavs og gammel neglelak med en neglelak fjerner. Vask herefter hænderne grundigt og find så din negleolie frem. Apricot Cuticle Oil fra Essie er en nærende abrikos olie til negle og neglebånd, der fugter og fjerner det hvide skær fra neglebåndene. Olien skal masseres godt ind i negle og neglebånd. Dette step kan med fordel gøres aftenen før, eller nogle timer inden du skal bruge din neglelak og kan efterfølgende gentages for at holde neglene pæne. 

Step 2: Basecoat

Sørg altid for at lægge en beskyttende underlak, inden du bruger din almindelige neglelak. Det styrker neglen og modvirker de misfarvninger som en farvet neglelak kan give og så får det din lak til at ligge meget bedre. Basecoat skal kun påføres i ét lag og skal tørre inden du går videre til næste step. 

Step 3: Farve

Så er det tid til at vælge en (eller flere) farver til neglene. Husk at ryste flasken inden brug, så farven blandes. Sørg for at lægge din farvede neglelak så det går i lange strøg i sammme retning. Start på midten og herefter et i hver side af neglen. Som nybegynder er det nemmer at lægge mørke farver end lyse, da man ikke lige så nemt kan se “fejl” i de mørke lakker. Læg et lag på alle 10 negle, lad det tørre og gentag så med et lag mere.


Hvilken farve Essie neglelak?

Essie har et hav af forskellige farver for enhver smag, det kunne bland andet være en af disse; 

  • 764 Lady Like - Er en super fin vintage rosa farve, der har en smuk glansfuld finish. Den er hurtigtørrende og sikre en effektiv dækning, der ikke skaller eller krakelerer.
  • 99 Mint Candy Apple - Super smuk mint farvet neglelak der egner sig til alle årstider. Pastel farver er smukke til alle, uanset hud tone og kan løfte ethvert outfit. 
  • 413 Mrs Always Right - Er en afdæmpet pink neglelak, der leder tankerne hen på lækre bær, tyggegummi eller slik. Farven gør sig godt hele året, men passer specielt godt til lysere vinterhud eller en helt solbrun sommerkulør. 
  • 74 Tart Deco - Har en super fin lys ferskenfarve, der er perfekt til både sommer og vinter. Den er både sassy og stylish!

Step 4: Topcoat

Afslut altid med en god overlak, det får neglelakken til at holde længere og giver massere af glans. Faktisk så er top coat noget af det vigtigste for en holdbar lak! Husk at vær sikker på at neglelakken er helt tør, inden du påfører top coat. Essies Good To Go dækker effektivt og sikrer at din neglelak ikke skaller eller mister sin finish. Essie Quick-e Drying Drops er din nye bedste ven, hvis du ikke har tid til at sidde og vente på at se neglelak tørre helt. Den rummer specielt udviklede dråber, som får din neglelak til at tørre på ingen tid, så du kan lægge den perfekte manicure, uden at skulle sidde hele dagen og vente på at kunne bevæge dig igen. 

Step 5: Vedligeholdelse

Husk at holde dit flotte resultat ved lige løbende. Sørg for at bruge negleolie og håndcreme jævnligt og for at file dine negle og klippe dem så du undgår flossede negle der kan hænge fast og gå i stykker! 

Den er god nok