Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Produkter til beach waves

Få super flotte beach waves nemt

Af Sandra Schjerning | Influencer
Det er ikke et krøllejern der skal til for at lave de populære og flotte beach waves, men derimod et glattejern. Lær hvordan her!

Har du glat hår og ønsker dig naturlige bølger som om man havde været på stranden hele dagen, men synes at resultatet med et krøllejern giver for markerede krøller i stedet for? Så kan jeg anbefale at skifte krøllejernet ud med et glattejern. Ja du hørte rigtigt! Et glattejern er ikke nødvendigvis kun til at glatte hår med, det kan faktisk mange andre ting! Jeg bruger ofte mit glattejern til forkellige frisurer og i dag vil jeg dele hvordan jeg får lækre beach waves i mit hår! 

Saltvand giver tekstur

Start med at vaske dit hår og lad det så sidde en håndklæde turban i 10-15 minutter, så håret er fugtigt, uden at være gennemblødt. Brug en saltvandsspray i dit fugtige hår, inden du afslutter med en føntørring.

Ocean Spray fra Maria Nila er super god til formålet, den skaber massere af tekstur og giver et godt hold til håret. Saltvands sprayen egner sig super godt, uanset om man har langt eller kort hår og så er den også beriget med Maria Nilas specielle Colour Guard Complex, der er med til at beskytte din hårfarve og modvirker solens UV stråler. Som et ekstra plus er alle Maria Nilas produkter veganske og er ikke testede på dyr!  

Sprayen kan både bruges til lufttørring eller med føntørrer, jeg plejer at kombinere den med en føntørring på lav varme, for at skabe noget volumen, uden at skade håret på samme måde som ved den højeste varme. 

Frem med glattejernet

For at skabe de flotte bølger skal man bruge næsten samme teknik som når man krøller med et glattejern, men i stedet for at dreje glattejernet hele vejen rundt og hive ned langs håret, så skal det kun drejes en halv omgang af gangen. Så man tager en sektion hår, i den størrelse man gerne vil have sine bølger og starter ved toppen. Først bukkes glattejernet udad, så indad og udad igen og sådan fortsætter man indtil man når spidserne af håret. Til den næste sektion gør jeg det så omvendt, så jeg starter med at bukke glattejernet indad, så udad og så videre. På den måde lægger hår sektionerne sig ikke i de samme bølger, men går modsat hinanden og skaber mere definition og tekstur. 

Husk tørshampoo

De fleste er vel efterhånden bekendt med tørshampoo og dens mange egenskaber. Normalt bruger man først tørshampoo dagen efter hårvask, for at komme fedtet hår til livs, men jeg plejer faktisk også at bruge det for at få min frisure til at holde - selvom jeg næsten lige har vasket hår. Moroccanoil har udviklet to forskellige tør shampooer, en til mørkt hår og en til lyst. Den renser og plejer håret og hovedbunden og den lyse version har en formel der minder om en silver shampoo og har violette undertoner, så den går ind og mindsker de gullige toner i håret. Derudover indeholder den argan olie og er også UV beskyttende! 

Jeg sprayer altid lidt tørshampoo i hovedbunden og masserer så med fingrene inden under håret. På den måde får jeg løftet håret og får meget mere volumen end jeg ellers ville - og så går der længere tid før at min hovedbund fedter.

Jeg kan også anbefale at bruge en smule tørshampoo om aftenen inden man går i seng, så fedter håret ikke lige så meget mens man sover og ofte kan jeg faktisk få en hel dag ekstra uden at skulle vaske hår, hvis jeg husker at bruge tørshampoo om aftenen! 

Den er god nok