Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
festivalprodukter

Festival musthaves

Af beauty ekspert Camilla Klarskov
Festivalsæsonen er skudt igang, men hvad skal man egentlig huske at pakke, når man er langt væk fra bruser, spejl og almindelige hygiejnestandarder?

Festivalsæsonen er skudt igang, men hvad skal man egentlig huske at pakke, når man skal sove i telt – langt væk fra bruser, spejl og almindelige hygiejnestandarder? Som trofast festival-gænger har jeg over adskillige år gjort mig erfaringer om, hvad man rent faktisk har (og ikke har) behov for. Derfor deler jeg i dag mit bud på en pakkeliste til årets festivaler.


Hygiejne på festival

Der ses ofte stort på hygiejne, når man er på festival, og det er (til dels) en del af charmen. Men med det sagt, er der altså også grænser for, hvor komfortabelt det er at rende rundt med uvasket hår på 6. dagen, ubestemmelige makeuprester i ansigtet og en ånde, der vidner om, at festivaldiæten primært har bestået af sour creme and onion-chips. Der er derfor fire produkter, du ikke må glemme at pakke i toilettasken:

  • - Håndspritten: Festival-essential number one er uden tvivl håndspritten, så sørg for at tage masser med! Denne variant fra I Love Eco dufter af hindbær og brombær, og kommer i en størrelse, der passer perfekt til en lille taske eller lommen, så den altid er lige ved hånden. 
  • - Tørshampooen: En anden festival-klassiker er selvfølgelig tørshampooen, der hjælper dig med at skjule, at du ikke har vasket hår i en uge. Og så er det en bonus, at tørshampooen også er et godt stylingprodukt, der giver et pænt, tilfældigt og – i tilfældet med denne variant fra Aussie – strandlækkert look. 
  • - Renseservietten: Når du ikke kan tage et bad, er renseservietten din bedste ven. Der findes en til næsten ethvert formål, og jeg vil foreslå dig at medbringe tre slags til festivalen: Dem til ansigtet (som disse makeup-wipes fra Garnier), dem til de intime områder og dem til alt det andet.
  • - Mundskyllen: Hvert år bilder man sig ind, at man nok skal få børstet tænder som normalt, men sandheden er, at man alt for ofte glemmer det, når man endelig begiver sig i seng, og som regel først får det gjort langt hen ad dagen efter. En god lappeløsning er mundskyllevæsken, som bekæmper en ofte lidt ubehagelig festivalånde. 


Kropsplejeprodukter på festival

Solen skinner (forhåbentligt), du er ude i den friske luft, du hygger dig. Hvad er der at bekymre sig om? Absolut intet – indtil du er paralyseret af en rødglødende forbrænding, fordi solbeskyttelsen røg lidt for langt ned på prioriteringslisten. Så selvom dine beauty-rutiner gerne må gå lidt på sommerferie, når du er på festival, er der lige fire gode produkter at huske:

- Solcreme, solcreme, solcreme: På festival er du ekstra udsat for solens stråler (blå himmel eller ej), og når du opholder dig flere dage i træk under åben himmel, er solbeskyttelse helt essentielt. Vælg den type, der passer dig bedst, for eksempel sololier som disse fra Malibu, der desuden plejer og giver huden en fin glød.

- Aloe vera/aftersun: Får du alligevel lidt for meget sol, er en aloe vera eller aftersun god at have ved hånden. Din solskoldning skal ikke henvise dig til skyggen resten af festivalen! Køber du de nævnte sololier fra Malibu, kan du få dem i en pakke med en aloe vera-gel.

- Deo’en: En af dine bedste venner på festival er selvfølgelig en god, holdbar deo, der hjælper med at skjule, at der er gået lidt for længe siden dit sidste bad. Denne fra Rexona holder op til 48 timer, hvilket er perfekt til de lange dage og nætter på festival. 

- Body spritz’en: Selvom man ikke har lyst til at medbringe sin dyre parfume, vil man gerne dufte godt. Her er en bodymist et perfekt produkt, da den typisk er prisvenlig, god i størrelsen og nem at transportere. I Love Ecos har forskellige slags, blandt andet denne med duft af kokos.


Ansigtsplejeprodukter til festival

De første år jeg tog på festival, var jeg sikker på, at jeg hver dag ville lægge min sædvanlige makeup. Nu har jeg lært, at det hverken er tiden eller umagen værd, og det er virkelig befriende at slippe mascara og foundation i en uge, for i stedet at embrace det naturlige festival-look. Skal der alligevel lidt med i toilettasken, anbefaler jeg følgende:

  • - Concealeren: Produktet, der skjuler dine mørke rande (AKA vidnesbyrdet om, at du kun har sovet tre timer), er en af de bedste ting fra makeuphylden, du kan medbringe. Concealeren er desuden din ven, når din hud begynder at vise tegn på, at du ikke har taget dig så godt af den, som du plejer.
  • - Solpudderen/highlighteren: De fleste opnår et lækkert, solkysset glow efter flere dage med ballade i solen, og det kan være rigtig fint at fremhæve, hvis man lige vil gøre lidt ekstra ud af sig selv. Et multiprodukt såsom dette fra Revolution er oplagt, da det både giver mulighed for at understrege kulør og skabe endnu mere glød. 
  • - Den farvede SPF-læbepomade: Læberne skal selvfølgelig også beskyttes mod solens stråler, og vælger du et produkt, der udover SPF indeholder lidt farve, skaber du samtidig mere liv i ansigtet. Jeg elsker Elizabeth Ardens Eight Hour-læbepomade, som også kommer i flere (let transparente) nuancer.


Hvis du ønsker at se en længere liste med musthaves, kan du klikke på linket her: ønskeliste til sommerens festivaler

Den er god nok