Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
selvbruner

Få en lækker og naturlig kulør hurtigt og nemt

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Simone fortæller hvordan du sørger for at opnå en lækker og naturlig glød med selvbruner.

Selvom foråret er her, og viser sig fra sin bedste side med masser af solskin disse dage, så varer det stadig længe inden man er sluppet helt af med den vinterblege hud. Personligt elsker jeg at have en flot farve. Jeg synes bare man ser mere frisk og sund ud, men jeg vil selvfølgelig ikke skade min hud ved overdreven solbadning.

Få lækker gløde med Selvbruner

Jeg har derfor prøvet et selvbrunerkit fra B-tan –Babein glow. 

I sættet finder man to selvbruner mousses, en mousse som kan fjerne selvbruneren igen samt en handske, som man bruger til at påføre selvbruneren med.

Inden man starter behandlingen er det en god ide at tage et bad, hvor man bruger en god skrub til at fjerne de tørre og døde hudceller. Det vil give et mere ensartet resultat, som holder i længere tid. 

På en ren og tør hud masserer man selvbruneren ind i cirkulære bevægelser med handsken på. Sørg for at komme til overalt, og massér rundt indtil der ikke er mere produkt tilbage. 

Nu skal selvbruneren have lov til at arbejde i en time. Efter den time kan man se om man synes resultatet er fint, eller om man vil lade den sidde yderligere, og blive endnu mørkere. 

Hvis man er tilfreds med resultatet, skal man skylle det overskydende produkt af i badet, og afslutte med en god creme. Og så er man faktisk færdig.

De to mousser af selvbruner er i to nuancer. Den ene ‘I want the darkest tan possible’, er den jeg har prøvet på min arm. Den anden, ‘Tanned AF’ er lige tonen mørkere, og den venter jeg med at prøve indtil sommeren er rigtig i gang, og man har fået lidt mere kulør.

‘Tan go away er en mousse, som fjerner selvbruneren igen. Den skal man dog helst vente med at bruge indtil der er gået 3 dage med selvbruner på. Den vil også forberede huden godt, hvis man lægger en ny omgang efterfølgende.

Jeg synes denne selvbruner er god fordi den kun skal arbejde i en time, hvorimod andre skal bruge måske 6-8 timer, før end farven er færdigudviklet. Man kan også godt lade den sidde, men jeg er faktisk godt tilfreds efter en time.

Farven på huden holder i 4-5 dage på mig, men det kommer meget an på hvor lange varme bade du tager, eller hvor meget huden skrubbes. 

To gode fordele ved denne selvbruner er at den for det første er bygget op på violette pigmenter, så man altså ikke får den her orange hudfarve, som man altid frygter inden man går i gang med en selvbruner. For det andet “skaller” den ikke af, når den forsvinder igen. Den bliver nærmest bare mere og mere faided væk fra huden.

Jeg håber I kan lide den, og tør kaste jer ud i en flot forårskulør.

Den er god nok