Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
25. Oktober 2018
Negle

Efterårets Essie neglelakker

Af beauty ekspert Camilla Klarskov
essie neglelakker

Efteråret er over os, og på netop denne tid af året elsker jeg at pynte mine negle i fine efterårsfarver. De skal males i kolde, støvede nuancer af rosa, grå og lilla, som matcher årstidens stemning. Da Essie (i min optik) laver de smukkeste lakker af bedste kvalitet, er det altid deres sortiment, jeg kigger igennem, og dette efterår er ingen undtagelse. Jeg har derfor udvalgt mine fire neglelakfavoritter, som skal pryde mine fingernegle dette efterår.   


Neglelak fra Essie

Chinchilly

Chinchilly var faktisk min yndlingsneglelak hele vejen op gennem gymnasiet, så da jeg stødte på den igen for nogle uger siden, vidste jeg, at den måtte have et comeback. Chinchilly balancerer perfekt på skalaen mellem grå, lysebrun og støvet lilla, og passer vitterligt til alt, hvorfor den lidt er et must i enhver neglelak’oholics samling.

Carry On

Carry On er en perfekt ”burgundy-nærmest-sort” lak, der med et tyndt lag giver en fin kølig og intens vinrød farve, og som med et tykkere lag syner så mørkrødligt lilla, at den på afstand ser sort ud. Da jeg selv er færdig med sorte negle, men stadig er stor fan af meget mørke farver på neglene, er denne perfekt for mig!

Lady Like

Lady Like er denne forsamlings mere neutrale, klassiske lak, der med sin rosa nuance er perfekt til alle årstider – herunder efteråret! Denne lak har desuden beigefarvede undertoner, hvilket også gør den til en fin nude til en række forskellige hudtoner. 

Smoking Hot 

Smoking Hot kan bedst betegnes som Chinchillys oprørske lillesøster: Nuancen er den samme kølige grålilla, men Smokin’ Hot er væsentligt mørkere og derfor langt mere edgy. Ligesom Carry On er denne lak så intens i farven, at den med et tykt lag læner sig op ad et sort look, hvorfor den er oplagt til fans af de mørkere neglelakker.

Produkter i artiklen

KOMMENTARER

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.