Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Avéne creme til meget tør hud og eksem

Ekstremt tør hud? Her er løsningen

Af Luxplus
Lider du eller dit barn af meget tør, irrriteret hud eller atopisk eksem? Få gode råd til hvad du skal undgå og hvad du kan gøre for at hjælpe huden.

Langt over halvdelen af alle danskere lider af sensitiv hud, og flere og flere oplever problemer med eksem og atopisk hud – både børn og voksne.

Børneeksem, eller atopisk eksem, er en hudlidelse som skyldes at huden bliver irriteret af forskellige faktorer i omgivelserne og alarmerer immunforsvaret som så overstimuleres og får huden til at bryde ud med eksem, kløe, væskende hud eller ekstremt tør hud.

Udbredelsen af eksem og generet hud er desværre stigende, og forurening, passiv rygning og andre miljømæssige omstændigheder, kan forklare årsagen til dette.


Hvad kan jeg gøre for at undgå tør hud?

Uanset om du eller dit barn lider af atopisk eksem, eller om du bare har en hud der er så tør at du ikke føler du nogensinde kan få fugtet den nok, er der et par råd du kan følge til at skabe mere balance i huden og forebygge de værste hudproblemer:

 • Sørg for altid at lufte godt ud i dit hjem
 • Brug milde og skånsomme hår- og hudpleje produkter uden parfume
 • Hold en forholdsvis lav temperatur i dit hjem (For høj og tør radiatorvarme kan få huden til at tørre ekstra meget ud og kickstarte et eksem udbrud)
 • Undgå alt for lange brusebade med meget varmt vand og hold dig fra lange karbade
 • Køb tøj i 100% bomuld og hold dig fra syntetiske materialer og uldtøj

Den rigtige creme til tør hud og eksem

Det bedste råd mod bekæmpelse af tør og atopisk hud må dog være at bruge den rigtige creme. En meget fed creme der er udviklet specielt til tør og irriteret hud, kan være den bedste behandling til at bekæmpe ekstremt tør og irriteret hud hos børn og voksne. Gå efter en creme med en høj fedtprocent som kan hele og berolige kløe, og sørg for at smøre huden godt ind mindst to gange om dagen og altid efter et bad eller en tur i svømmehallen.

Prisvindende creme mod tør hud – Avéne XeraCalm A.D Cream

Hudplejemærket Avéne, som også sælges på de danske apoteker, har udviklet serien XeraCalm specielt til meget tør hud og atopisk hud som er rød, inflammatorisk og som klør og irriterer.

Seriens creme: Avéne Xeracalm A.D Lipid-Replenishing Cream vandt også prisen som årets kropsplejeprodukt ved Danish Beauty Award på grund af sine fantastiske resultater på børn og voksne med hudproblemer og tør hud.

Avéne XeraCalm A.D Cream fordele:

 • Cremen virker kløedæmpende og beroligende på irriteret hud
 • Mindsker rødme
 • Stimulerer immunforsvaret
 • Bekæmper bakterieinfektion og inflammatorisk hud
 • Styrker hudens naturlige barriere
 • Mindsker risikoen for allergi
 • Indeholder ikke parfume
 • Har et højt fedtindhold
 • Er pakket i sterile tuber uden konserveringsmidler

Kort sagt er den lidt af en universalcreme som hele familien kan få glæde af.

Herunder har jeg samlet et udvalg af de bedste renseprodukter og cremer specielt udviklet til tør hud og irriteret hud.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem