Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
neglelakker

Disse farver skal du have på neglene dette forår

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
"Jeg er helt vild med farverne i år. Der er lidt til de modige, men også de klassiske. Jeg har fundet en stribe neglelakker frem, som jeg har prøvet"

En ting som jeg altid glæder mig til, når vi går ind i en ny sæson, er hvilke farver, som kommer frem. Har du set dette forårs farver til neglene? Ellers læs med her.

Jeg er helt vild med farverne i år. Der er lidt til de modige, men også til de helt klassiske. Jeg har fundet en stribe neglelakker frem, som jeg har prøvet på.

Til dem som tør vove sig ud i en neglelak med mere farve på, så kan jeg glæde jer med, at en af sæsonens farver er lilla. Opi har blandt andre disse to lilla farver, som jeg har kombineret på mine negle. Jeg må sige, at jeg er vild med resultatet. Jeg synes de lilla nuancer er så smukke og fine her til foråret. Neglelakkerne fra Opi er nemme at arbejde med, og de holder længe. 

Tip til den bedste neglelak

Hav en skål med isvand stående når du lægger neglelak. Efter påføring af neglelakken lader du den tørre i et par sekunder, hvorefter du dypper neglene i isvandet - også et par sekunder. Dette får neglelakken til at størkne lynhurtigt, og du undgår derved hakker eller andre skader i lakken.

En anden farve der er fremme i år er rød. Mørkerød, lyserød og helt hen i de orangerøde nuancer. Her tænker jeg, at alle kan være med. Essie har et bredt udvalg af disse nuancer, og de har samtidig en fantastisk holdbarhed. Jeg er især vild med deres Gel neglelakker, som lige har en ekstra shine over sig. 

Hvilken farve er din yndlings dette forår? 

Den er god nok