Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
OPI neglelakker

Cool negleteknik - OPI Gold Shatter

Af Lonni Sandbjerg
Prøv makeup artistens nemme negleteknik der gør dine negle partyklar med masser af glam!

Jeg har afprøvet to OPI neglelakker som tilsammen giver en super flot effekt på neglene.

De to flotte neglelakker jeg valgte var:OPI First Date At Golden Gate - En smuk, klassisk rød neglelak som altid er god at have i sin neglelak samling.OPI Gold Shatter - En super sej guld neglelak som laver en fed negleteknik helt af sig selv. Kort tid efter du har puttet den på neglene, “cracker” den op, og giver en cool krakeleret effekt så man kan ane den neglelak du har under.

Jeg kombinerede disse to farver til et anderledes neglelook som udstråler masser af GLAM! Hvad er mere GLAM-agtigt end rød og guld?

Sådan påførte jeg OPI neglelak

Helt enkelt: Først påførte jeg et lag af den røde OPI neglelak som bund. Jeg synes generelt at OPI neglelakkerne er af en ret god kvalitet. De tørrer hurtigt og de holder længe. De er også meget pigmenterede så du behøver ikke så mange lag for at få en god, dækkende farve.Da underlakken var tør, påførte jeg min Gold Shatter neglelak. Det er vigtigt at påføre den i et ret tykt lag for at få mest ud af “shatter” effekten. Gold Shatter er bare én ud af mange fra OPIs Shatter serie. Det “magiske” ved de hér shatter neglelakker er at de selv laver en ret fed negleteknik uden at du skal gøre andet end at smøre dem på. Med ordet “shatter” menes der neglelak som bliver “ødelagt/splintret”.Shatter serien findes også i andre farver som f.eks. sort, sølv, mørkeblå og pink, så du kan lave flere forskellige crazy negledesigns. Efterhånden som Gold Shatter neglelakken tørrer, kan man se hvordan den krakelerer indtil det rød-guld glam-look er komplet!Easy-peasy!Bonus info om OPI

Vidste du at OPI som står for Odontorium Products Inc startede ud med at være et firma som solgte udstyr til tandlæger? Lidt sjovt at tænke på da OPI i dag er berømte for deres flotte neglelak og især de sjove, kreative navne på neglelakkerne.OPI har gennem årene fået flere hotte stjerner med på bølgen. Justin Bieber var en af de første stjerner som udkom med en kollektion fra OPI, nemlig “One less lonely girl” i 2010.Katy Perry har også en OPI kollektion med 5 forskellige farver, opkaldt efter hendes populære sange, bl.a. “Teenage Dream”, og “Last Friday Night”.Og listen af celebrities der har lavet OPI neglelak bliver ved: Mariah Carey, Nicki Minaj, Serena Williams, Selena Gomez, Gwen Stefani osv. 

Så piger, kast jer ud i det og gå color amok med OPI!

Den er god nok