Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash

Spar ekstra 👉 Dagens bedste deals Køb nu

bundles fra loreal

Bundles: Produktsammensætninger gjort nemt!

Af Sulaima Tollesen
Brug for inspiration til optimale produktsammensætninger? Vores bundles gør det nemt for dig at matche produkter.

Hvad er bedre end et godt produkt til en god pris? Flere gode produkter til endnu bedre priser! 👀 Gå på opdagelse i vores populære bundles, hvor flere favoritter er samlet i et bundt. Og vi har ikke alene sammensat produkter, som passer perfekt sammen, vi har også gjort produkterne billigere for dig at købe end hvis du shopper dem enkeltvist. 

Udforsk bundles og shop dem med 10% rabat

Ved du ikke hvor du skal starte? Så tjek følgende bundles ud - måske en af dem er lige noget for dig!  

NYX DUO: Perfekt makeup – hele dagen og natten! 

Ja, du hørte rigtigt! Perfekt, holdbar makeup dagen og natten lang er hvad du kan få, hvis du ellers får fingrene i denne bundle fra NYX. NYX Prep & Set DUO er en bundle bestående af NYX Setting Spray med mat finish og Nyx Marshmellow Primer.  

Primeren er multifunktionel og gemmer på hele 10 forskellige egenskaber. Først og fremmest så sikrer primeren din makeups holdbarhed, men herudover både udjævner og blødgør den huden, den fugter og berolige og så skjuler den også fine linjer. Med NYX Marshmellow Primer kan du skabe et helt perfekt underlag at lægge din makeup på. 

Kombinerer du primeren med NYX Setting Spray Matte Finish kan du sikre din makeups holdbarhed yderligere. Med denne settingspray holder dit makeuplook hele dagen - og natten med. Settingsprayen lægger sig let og behageligt på huden, hvor den efterlader dig med et naturligt mat finish. 

L’Oréal Elvital Bond Repair: Uundværlig førstehjælp til skadet hår 

Har dit hår lidt skade som følge af farvning, afblegning eller soleksponering? Så har vi en bundle du ikke kan sige nej til. L’Oréal Elvital Bond Repair bundle, som indeholder hele 3 produkter, der hjælper dit hår tilbage til hægterne og styrker det mod fremtidige skader.  

Bundlen består af en L’Oréal Elvital Bond Repair Pre-Shampoo, L’Oréal Elvital Bond Repair Shampoo og L’Oréal Elvital Bond Repair Conditioner.  

L’Oréal Elvital Bond Repair Pre-Shampoo er en såkaldt forshampoo til skadet hår. En forshampoo bruges som en forbehandling, der påføres inden shampoo. Denne Pre-Shampoo genopbygger hårets struktur og reparerer skadede hårstrå i dybden. Disse egenskaber besidder L’Oréal Elvital Bond Repair Shampoo og Conditioner også, hvilket booster effekten yderligere.  

Gør dig selv og dit slidte hår en tjeneste og prøv denne bundle! 

Garnier Vitamin C: Din korteste vej til glødende hud 

Glødende hud, men uden besværet med at skulle sammensætte en hudplejerutine? Så er det her lige noget for dig! Denne vidunderlige bundle fra Garnier består nemlig af tre produkter, der i samspil sikrer dig vidunderligt glødende hud. 

Glow Boost serummet, der udover at indeholde C-vitamin også er beriget med salicylsyre og niacinamid, er effektivt, når det kommer til at mindske mørke pletter og booste hudens glød. Micellar Cleansing Water renser din hud for snavs og makeup og giver fornyet glød til trist og ujævn hud. Og slutter du dagen af med at påføre Double Renew 10% Night Serum inden du går i seng er du sikret smuk og sund hud, når du står op dagen efter. 

Se flere bundles og køb dem med 10% rabat 

Den er god nok