Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Hyaluronsyre er ikke farligt. Det er en gave til din hud!

Boost din hud med hyaluronsyre

Af Sandra Schjerning | Influencer
Hyaluronsyre er den bedste fugtbooster man kan tænke sig. Og hvis der er noget, huden elsker, så er det fugt!

L’oreal er kendt verden over for sine lækre kvalitetsprodukter. En af mine favoritserier fra L’oreal er deres “Revitalift Filler HA”-serie, som indeholder en masse lækre ingredienser, blandt andet vidundermiddel Hyaluronsyre.

Lad dig ikke skræmme af at ordet “syre” indgår i navnet på produkterne, hyaluronsyre er nemlig et naturligt stof, som vi alle er født med i kroppen, men som vi desværre producerer mindre og mindre af med alderen. Derfor er det også en god ide at implementere produkter med hyaluronsyre i din hudpleje rutine så tidligt som muligt, da det er den bedste fugtbooster man kan tænke sig. Og hvis der er noget, huden elsker, så er det fugt!

Start med serum

Serum er vejen frem hvis du gerne vil højne effekten af din hudpleje rutine, da det er smæk fyldt med aktive ingredienser og gør en masse godt for din hud. Den tyndtflydende konsistens gør at serum lettere trækker dybere ned i huden og det er et produkt der er beregnet til at blive brugt under den federe hudpleje, så uanset om det er morgen eller aften, skal serum bruges først, da den tynde konsistens ikke kan trænge ordentligt igennem en creme.

L’oreals Revitalift Filler er en anti-age serum, med aktive ingredienser i form af hyaluronsyre, der tilfører fugt og gendanner hudens celler, så synlige rynker og linjer reduceres. Mere specifikt så indeholder serummet 0,5% makro-hyaluronsyre og 1% mikro-hyaluronsyre. Det er et kraftfuldt molekyle, der kan binde vand op til 1000 gange sin egen vægt, så hudens fugtbalance bedre kan opretholde sig selv, og som absorberes bedre i huden så den bliver glattere og mere smidig.

Den bedste dagcreme

En god dagcreme er afgørende for en velplejet og fugtmættet hud. Huden i ansigtet bliver dagligt udsat for skadelige påvirkninger fra fx. sol og forurening, så det er vigtigt at din dagcreme både beskytter, plejer og fugter huden. 

 Vil du også reducere diverse aldringstegn, som f.eks. fine linjer og rynker, så vil Revitalift Filler Ha Day Cream være din nye bedste ven! Ved regelmæssig brug vil du opleve at huden føles strammere og mere fyldig. Derudover medvirker cremen også til at fremhæve hudens naturlige glød. Revitalift Filler-dagcreme er beriget med en høj koncentration af hyaluronsyre og glycerin, der styrker hudens barrierefunktion og intenst fugter huden, så fine linjer og rynker reduceres og huden bliver mærkbart fyldigere. 

Tilføj Retinol

Retinol er hurtigt blevet et af mine favoritprodukter og det er ikke uden grund! Serummet har en cellefornyende effekt og stimulerer dannelsen af kollagen, så huden får en mere fast og spændstig struktur. Det udglatter rynker og fine linjer og reducerer ujævn struktur i huden så den får en glattere og mere ensartet overflade. Studier viser at huden fremstår finere og mere ungdommelig efter kun 1 måneds brug, mens der efter ca. 4 måneder ses en reduktion af de dybe rynker og en tydelig effekt på kragetæer, panderynker og rynker under øjnene og omkring læberne. Så selvom de endelige resultater først viser sig efter noget tid, er det værd at vente på! 

Revitalift Laser Retinol Night Serum er et effektivt serum, der er beriget med 0,2% ren retinol. Som du nok kan fornemme, er retinol en meget potent ingrediens, når det kommer til bekæmpelse af aldringstegn i huden. Serummet indeholder desuden også hyaluronsyre og plejende olier, der sørger for at huden holdes fugtet og blød.

VIGTIGT: Vælger du at implementere retinol i din hudplejerutine, er det vigtigt at huden har behov for at vænne sig til den kraftfulde ingrediens. Retinol kan godt irritere huden i begyndelsen, så hudens tolerance skal opbygges langsomt. 

Start med at bruge retinol én gang om ugen og herefter hver 3. dag. Til sidst kan serummet godt bruges hver dag, men du kan også sagtens nøjes med at bruge det et par gange om ugen og stadig se en effekt! Retinol er bedst at bruge i aftenrutinen, da huden bliver mere følsom overfor sollys, så husk altid SPF i dagstimerne! 

Afslut med natcreme

Efter serum er det tid til en god natcreme. Filler Anti-Age Care Night er som navnet antyder en anti-age natcreme, der giver mere fylde til huden. Cremen indeholder en høj koncentration af hyaluronsyre, samt planteekstraktet galanga og er med til at reducere rynker og træthedstegn og styrke hudens naturlige barriere. 

Boost anti-aging med ampuller

Skal din hud forkæles endnu mere, så kan jeg også anbefale Revitalift HA Filler Ampoules! De indeholder koncentreret hyaluronsyre, der hjælper med at fylde huden ud og tilfører den intensiv fugt. Ampullerne er pakket i 7 enkeltdoserings forseglinger, så deres friskhed og styrke bliver bevaret længere. Ampullerne kan anvendes på flere måder. Som en intens fugtgivende 7-dags kur eller som en booster til huden, når den er ekstra dehydreret, fx. i forbindelse med lange flyveture eller mangel på søvn. 

Efter 1 ampul: Huden fugtes intensivt og ser friskere ud. 

Efter 7 ampuller: Huden er revitaliseret og føles fastere og spændstigere. 

Efter 28 ampuller: Huden føles fyldigere. Fine linjer og rynker er reducerede. 

Du kan enten bruge hele indholdet fra en ampul på én gang, eller du kan bruge halvdelen om morgenen og derefter lukke ampullen igen med den afknækkede top og bruge resten om aftenen. 

Smart – og meget effektivt!


Den er god nok