Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Beskyt håret mod solens stråler

Beskyt håret mod solens stråler

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Vidste du, at solens stråler ikke kun skader huden, men faktisk også kan ødelægge håret? Læs hvordan du kan pleje dit hår med de rigtige produkter.

Vidste du, at solens stråler ikke kun skader huden, men faktisk også kan ødelægge håret? Så for at beskytte håret mod at knække og blive tørt, er det vigtigt, at bruge en god plejeserie med UV-beskyttelse i. 

Et hårstrå som bliver udsat for sol og fugtig luft, som der fx er ved stranden, kan man sammenligne med et juletræ. Alle de skællag, som ved et sundt hår ligger helt fladt, vil rejse sig, når det udsættes for sol og fugtig luft – altså så det ligner et juletræ med alle grenene der stritter ud fra selve stammen. Er sådant hår er meget porøst, og derfor er der vigtigt med masser af fugt og beskyttelse, så skællagene kan lægge sig ned igen.


Beskyt håret med den rigtige hårpleje

Hvis du har farvet hår, er det et must at beskytte håret, da solens stråler på kort sigt vil gøre håret mat og trist at se på. 

Er du derimod afbleget, og tænker at det kun er positivt, at solen afbleger endnu mere på håret, skal du stadig passe på. Du kan nemlig risikere, at solen giver håret en helt anden tone, end den du har betalt dyrt for hos frisøren, og samtidigt vil det blive tørt og knække.

Jeg vil her vise min yndlingsserie til at passe på sommerlokkerne.


Faktisk er det meget enkelt at beskytte håret mod de skadelige UV-stråler. Du kan i din daglige hårplejerutine udskifte et par produkter såsom shampoo, conditioner og kur.

Min favorit i øjeblikket er Loreals Serie Expert Vitamino AOX Color Shampoo, conditioner og kur. 

Det er en serie, hvor der er UV-filter i, som koncentreret og effektivt beskytter håret. Den er især god til farvet hår, da den efterlader håretbeskyttet, glansfuldt og velplejet. 

Shampooen er i en blød og cremet konsistens, som forvandles til en lækker mousse mens den masseres rundt i håret. Vask gerne håret to gange, da snavs og fedt vaskes ud ved første vask, og ved anden vask kan shampooen rigtigt afleverer sin pleje til håret. 


Efter vask kan du i dine længder kramme conditioner i og lade virke et par minutter. Skyl derefter godt ud.

Da solen udtørrer rigtig meget på håret, kan du en gang om ugen, bruge kuren for at modvirke at håret bliver mat og knækker. Den påføres i håndklædetørt hår efter shampoo, og skal helst virke i 15 minutter. Herefter skylles den ud, og afsluttes med conditioner.

Nu kan du med ro i sindet gå ud og nyde sommervejret med bløde beskyttede lokker.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere