Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Bekæmp hovedbundsproblemer og hårtab

Bekæmp hovedbundsproblemer og hårtab

Af Sulaima Sirka Tollesen | Skønhedsekspert
Skæl, kløe og udtynding er ikke sjovt, men desværre ganske normalt. Her er vores tips til hvordan man kan genskabe balancen i hovedbunden.

Mange danskere lider under hovedbundsproblemer. Disse kan både tage form af en konstant ubalance såvel som tilbagevendende perioder med hovedbundsproblemer. Faktum er, at en del af os oplever tør og irriteret hovedbund på et eller flere tidspunkter i løbet af vores liv. Nogle gange fører dette til skæl, andre gange kan ubalance i hovedbunden lede til udtynding af håret. En usund hovedbund kan skyldes mange ting. Vejr, hårpleje, hovedbeklædning, kost og motion er alle faktorer, der kan have indvirkning på vores hovedbunds sundhed og ikke alle faktorer er i vores kontrol. Men når uheldet er ude og hovedbunden er kommer i ubalance, så er der heldigvis midler man kan tage i brug for at genoprette balancen på ny.  

Bliv fri for skæl og kløe i hovedbunden med Australian Bodycare

Der er intet være en kløende og irriteret hovedbund - jo, det er der faktisk, nemlig skæl. Men ofte så hænger de to ting sammen. Skæl opstår typisk, hvis hovedbunden er udtørret og så har vi balladen: Tør, kløende hovedbund og skæl. Og jo mere man klør, desto værre bliver tilstanden. Men hvis du tilfører din hovedbund målrettet pleje kan du sætte en stopper for både skæl og kløe, og genoprette hovedbundens sunde balance. The Australian Bodycare har udviklet et produkt kaldet Scalp Serum, som tilbyder målrettet hjælp til hovedbundsproblemer såsom tørhed, kløe, irritation og skæl. Scalp Serum kan desuden også anvendes i forbindelse med skæleksem, arp og psoriasis.

Scalp Serum er en hårkur, der lindrer og plejer huden med naturlige aktive ingredienser. Kløe og irritation bliver straks mildnet ved brug af Scalp Serum. Herudover behandler og forebygger serummet også skæltilstande og tørhed. Scalp Serum er beriget med naturlig australsk tea tree oil, der har en intensivt antibakteriel virkning. Herudover indeholder Scalp Serum mælkesyreestere, som sammen med tea tree olien medvirker til at bekæmpe de bakterier, der forårsager kløe, skæl og irritation. Herudover er serummet også beriget med plejende macadamiaolie, som tilfører hovedbunden kærkommen fugt, helt uden at fedte. Serummet kan bruges som behandling af ovennævnte gener, men også til vedligeholdelse af en sund hovedbund.

Modvirk hårtab og genopret hovedbundens balance

Døjer du med udtynding af håret eller decideret hårtab, så er det også vigtigt at du sætter ind med de helt rigtige hårplejeprodukter. Det første sted du bør starte med at foretage en ændring, er ved de produktet du anvender hyppigst - nemlig din shampoo og balsam. Da shampoo og balsam er to produkter langt de fleste mennesker anvender dagligt, har disse også stor betydning for dit hårs og din hovedbunds velvære. Australian Bodycare har udviklet både en shampoo, Hair Loss Wash, og en conditioner, Hair Loss Conditioner, som begge er skræddersyet til dig, der døjer med udtynding af dit hår. Disse produkter kan anvendes lige så hyppigt som almindelig shampoo og conditioner, men forskellen er, at Hair Loss Wash og Hair Loss Conditioner begge arbejder aktivt for pleje og at stimulere din hovedbund. Begge produkter modvirker ophobning af bakterier, som kan genere eller blokere hovedbunden og hæmme hårets vækst.

Du kan med fordel supplere de dage rutiner med nogle ekstra intensive produkter. Australian Bodycare har både udviklet en Hair Loss Serum og en Hair Loss Spray til selvsamme formål. Hair Loss Serum er det mest intensive af de to produkter. Serummet anvendes som en kur, der stimulerer hårvæksten og reducerer risikoen for hårtab og en vigende hårgrænse. Udover tea tree, så indeholder serummet også capilia longa, der modvirker hårtab og biotin, der fremmer hårvækst. Hair Loss Spray er en lidt mindre intensiv blanding, som kan anvendes dagligt. Denne spray vedligeholder modvirker også hårtab og plejer din hovedbund på daglig basis. Sprayen giver tilmed både glans, hold og løft til håret og kan således integreres i din stylingrutine. Du kan med fordel anskaffe dig flere at Australian Bodycares Hair Loss produkter på én gang, så er du fuldt ud dækket ind til at modvirke hårtabet og fremme en sund, afbalanceret hovedbund.

Den er god nok