Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Bæredygtige hårplejeprodukter fra OGX

Bæredygtig hårpleje fra OGX

Af Camilla Klarskov | Beauty blogger
Fælles for OGX' produkter er, at de er smækfyldte med de bedste ingredienser og fri for sulfater, som er altafgørende hvis du vil passe på dit hår!
For nogle er det et spørgsmål om at finde den billigst mulige variant. For andre er kvalitet og en ordentlig ingrediensliste nøgleord. Men hvad hvis vi fortalte dig, at du ikke behøver vælge mellem at nøjes eller ofre en formue, når du vælger shampoo? Vi har svaret, der forener lækre, kvalitetsbevidste shampooer uden grumme ingredienser og tilsætningsstoffer med ordentlige priser, så de fleste kan være med. Mød hårplejemærket, OGX, lige her. 

Lad være med at fokusere på det, du gerne vil ændre. Fokusér heller på de ting, du elsker mest ved dit hår, og vælg så dine hårplejeprodukter derefter! Det er mottoet bag OGX-brandets lækre hårplejeprodukter, og i sortimentet finder du shampooer, balsammer og stylingprodukter til enhver hårtype. Fælles for produkterne er, at de er smækfyldt med de bedste ingredienser og fri for sulfater – og særligt sidstnævnte har altså betydning, hvis du gerne vil passe så godt på dit hår som muligt.

OGX hårplejeprodukter

Hvorfor undgå sulfater?

Sulfater er oftest ikke skadelige, men der kan alligevel være grunde til at styre udenom visse sulfattyper i shampooer. Sulfater, der oftest tilsættes produkter for en skummende og rensende effekt, kan have en udtørrende effekt på hovedbund og hår, hvilket i længden kan føre til eksempelvis øget olieproduktion i hårbunden. Anvender du en shampoo med sulfater, kan det altså hurtigt blive en ond cirkel, hvor håret vaskes hyppigere for at undgå fedt, men ender med at overproducere olie. Særligt hvis du har tendens til tørt, skadet eller er den heldige indehaver af en krøllet hårpragt, bør du overveje at skifte til en shampoo uden sulfater – og OGX har nogle af vores absolut favoritter. 

Hvilken skal du vælge?

Det kan være vanskeligt at vælge mellem de mange shampoo-varianter hos OGX, men heldigvis er brandet enormt dygtig til tydeligt at markere hver enkelte produkts gavnlige egenskaber. Ønsker du en shampoo, der hjælper med at genopbygge og pleje håret med masser af fugt, kan du eksempelvis vælge den populære Argan Oil of Morocco-variant, der er beriget med nærende arganolie. Trænger dit hår til styrke og øget elasticitet, skal du vælge den kokosduftende Coconut Milk Shampoo, der er tilsat både kokosmælk og –olie, foruden æggehvideproteiner, som plejer effektivt. Og døjer du med en uregerlig manke, der har brug for hjælp til at blive tæmmet, er Kukui Oil-shampooen lige noget for dig. Med olie fra den hawaiianske kukuinød efterlader shampooen dit hår fugtet og med en samarbejdsvillig, lækker tekstur.  
Den er god nok