Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Australian Bodycare produkter

Derfor er tea tree oil så effektivt

Af Camilla Klarskov | Beauty blogger
Den æteriske olie med sin særegne duft er omdrejningspunktet for superpopulære Australian Bodycare, og det er der en grund til. Nysgerrig? Læs med her

Interesserer du dig for hudpleje, er du helt sikkert allerede stødt på tea tree-olien. Den æteriske olie med sin særegne duft er desuden omdrejningspunktet for superpopulære Australian Bodycare, så hvis du er nysgerrig på at vide mere om tea tree oil, er det nu, du skal læse med!


Australian Bodycare tea tree oil


Hvad er tea tree oil egentlig?

Naturproduktet tea tree oil, der stammer fra Melaluca Alternifolia-træets blade, har længe været kendt som et vidundermiddel mod blandt andet urenheder, skæl, svampesporer og andre hudirritationer. Det har fået mange til at sværge til olien, som efterhånden er at finde i de fleste former for hud- og hårpleje. Og med god grund! Olien har nemlig både antibakterielle og helende egenskaber, hvilket gør den ideel til behandling af og forebyggelse mod bumser.


Hvordan bruger jeg tea tree oil til daglig?

Hvad end du vil urenheder, tør hud eller hudorme til livs, kan du med fordel inkorporere produkter med tetræsolien i din daglige hudplejerutine. Australian Bodycare har nemlig udviklet en komplet effektiv og skånsom ansigtsplejeserie med alle essentielle produkter til en fornuftig rutine. Serien indeholder blandt andet en face wash, der fjerner snavs og overskydende fedt, en mild face tonic, som renser huden, og selvfølgelig en fugtende face cream, der fordeler sig som et beskyttende, antibakterielt lag og plejer huden i dybden. Derudover finder du hos Australian Bodycare de lækreste produkter til hele kroppen – lige fra hårpleje mod alverdens problematikker til intimpleje til fodpleje og meget mere!


Hvordan bruger jeg tea tree olie mod urenheder?

Alle produkterne i Australian Bodycares ansigtsserie indeholder tee trea oil, der bekæmper og forebygger akne, uren hud og bumser på daglig basis. Derudover er brandets spot stick helt genial at have ved hånden, når ubudne gæster forklædt som irriterende urenheder dukker op. Produktet påføres med roll on-applikatoren, som gør det nemt og effektivt at behandle lokalt, der hvor problemet er opstået. Og så kan sticken desuden anvendes til at lindre irritation fra mygge- og andre insektbid.  


Hvordan dufter tea tree?

Udover at være blevet kendt for sine gavnlige egenskaber til både hud og hår, vil mange instinktivt associere olien med dens karakteristiske duft. Men hvordan dufter tea tree oil egentlig? Hvis du forestiller dig, at eukalyptus, pebermynte og mentol fik en baby, begynder du at få et indtryk af tetræsoliens duft, der – indrømmet – godt kan dele vandene. Tea tree oil dufter hverken syntetisk eller overparfumeret, men derimod naturligt og lækkert på sin egen særegne facon – lidt som der muligvis ville dufte i en naturlig, økologisk spasalon drevet af en vegansk yogainstruktør (og personligt er vi helt vilde med det!).  


Hvad skal jeg være opmærksom på?

Da tea tree-olien er en æterisk olie, skal du være opmærksom på risikoen for allergiske reaktioner og lignende bivirkninger – særligt hvis du i forvejen har tendens til overfølsomhed. Ifølge Australian Bodycare er mærkets egne produkter dog blevet dermatologisk testet og klassificeret som hudvenlige, så bare du er opmærksom (som man altid bør være med sin hudpleje), burde der ingen fare være. 


Den er god nok