Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Ansigtsmasker

Ansigtsmasker til sommer

Af Camilla Klarskov
Huden har brug for ekstra opmærksomhed om sommeren! Camilla guider dig både til den bedste maske til din hudtype og til solskoldet hud!

Solkysset hud er noget, mange af os ser frem til om sommeren. Men hvad vi ofte glemmer er, at nogle af de hudproblemer, vi døjer med resten af året, faktisk kan blive intensiveret, så snart solen er kommet frem, og temperaturerne har lagt sig på den rigtige side af 20 grader. Den øgede svedproduktion kan eksempelvis forværre en i forvejen uren hud, og – i den anden ende af skalaen – kan tørre eller sensitive hudtyper opleve, at huden føles ekstra fugtdepriveret eller livløs. Og så sker det jo desværre også fra tid til anden, at man ikke får beskyttet sig ordentligt med SPF, og ender med en forbrændt og solskadet hud. 

Derfor har jeg her samlet nogle af alle de gode ansigtsmasker, og kategoriseret dem specifikt til dit problemområde. De er alle sammen ultraprisvenlige og lige til at tage med i kufferten uden at skulle betale overvægt i lufthavnen. Og så er det bare en skøn luksus at kunne forkæle sin hud efter en lang, dejlig sommerdag!


Ansigtsmasker til uren hud

Hvis du i forvejen døjer med uren og olieret hud, har du sikkert oplevet, at det let kan blive et hot mess, så snart temperaturerne har oversteget et par og 20 grader – og blandes makeup ind i ligningen, kan det gå helt galt. Kig efter disse masker:

Garnier Skin Active Matcha & Kaolin Mask

 • Denne maske er oplagt til dig, der søger hjælp til olieret og skinnende hud. Ingredienserne matcha og kaolinler matterer huden, renser porerne, reducerer inflammation og absorberer bakterier, og hjælper derfor med at udrense den urene hud.

Freeman Avocado & Oatmeal Clay Mask

 • Hvad end du har normal, kombineret eller uren hud, vil denne maske fra Freeman være noget for dig! Maskens ingredienser hjælper med at rense huden, og fjerne skidt og olie fra porerne, så du opnår en ren og blød hud.  

Dermatrisse Facial Peel Off Mask

 • Peel off masken er generelt oplagt til dig, der oplever urenheder og tilstoppede porer. Denne maske fra Dermatrisse er perfekt til uren hud, da den udrenser, lindrer rødme og forebygger nye urenheder. 


Ansigtsmasker til tør og dehydreret hud

Masser af sol og saltvand er ikke det bedste værktøj mod en i forvejen tør hud, og hvis du er indehaver af en sådan hudtype, har du helt sikkert oplevet, at din hud føles endnu mere tør og stram efter en lang dag i solen. Plej den med disse masker:

Garnier Skin Active Honey Mask

 • Hvis din hud er tør og skriger efter fugt, er denne maske fra Garnier det perfekte valg til dig. Ingredienserne hjælper med at reparere huden, og booster med masser af fugt, så din hud kan blive blød og medgørlig igen.

Freeman Honeydew & Chamomile Sleeping Mask

 • Masken her er til dig, der er på udkig efter en dybdegående fugtmaske, som får lov at virke over natten. Er din hud dehydreret, er denne kombination af antioxidantrig honningmelon, blødgørende kokosolie og beroligende kamille helt oplagt til dig.


Ansigtsmasker til kedelig og livløs hud

Din hud er ikke helt tør, ikke helt uren, og måske er der ikke engang noget særligt problem. Men den ser kedelig ud, mangler en glød og har simpelthen bare brug for et boost. Lyder det bekendt? Så kig efter disse: 

Garnier Skin Active Aqua Mask

 • Masken fra Garnier er perfekt til dig, der døjer med dehydreret eller livløs hud. Maskens granatæbleekstrakt og glycerin hjælper med at give huden et ordentligt fugtboost, og er derfor oplagt til de fleste om sommeren, når der er behov for lidt ekstra forkælelse til huden. 

Freeman Anti-Stress Dead Sea Minerals Mask

 • Denne maske fra Freeman er fyldt med gode næringsstoffer, der både udrenser stoppede porer, fugter og har en afstressende effekt på huden. Altså en oplagt maske til dig, der bare har brug for et ekstra boost. 

Freeman Diamond Mineral Rinse Mask

 • Hvis din hud er kedelig, mat og livløs er dette din go-to maske. Masken, der blandt andet indeholder blåbær og diamantmineraler, renser og giver din hud en fornyet glød – og så kan den bruges på alle hudtyper! 


Ansigtsmasker til solskadet hud

Vi ved godt, at vi skal passe særligt godt på huden, når solen skinner, men selv med de bedste forsøg på at beskytte huden kan det glippe ind i mellem. Er du endt med en hud, der enten bare har fået lige lovlig meget sol i en lang periode, eller er du blevet forbrændt, kan du med fordel kigge efter disse masker: 

Gold Mask Gold Bio-Collagen Facial Mask

 • Denne populære ansigtsmaske fra Gold Mask oplagt til solskadet hud, der føles ubehagelig og smertende. Masken opst rammer og regenererer huden, og hvis du lægger den på køl inden brug, virker den ekstra kølende og afslappende på den forbrændte hud.

Freeman Cucumber Peel Off Mask

 • Med ingredienser såsom agurke- og aloe vera-ekstrakt, vil denne maske efterlade din hud beroliget og silkeblød. Masken er særligt oplagt, når din hud er begyndt at restituere sig nogle dage efter en solskoldning, da peel off-effekten udrenser dine porer samtidig med, at den fjerner døde hudceller, så du undgår at skalle unødvendigt meget. 

Revitale Royal Jelly & Collagen Face Masks

 • Når din hud har fået for meget sol, kan du hjælpe helingsprocessen ved at give den masser af fugt og næring – og det er lige præcis, hvad du får i denne maske. Blandt ingredienserne findes nemlig vindrueolie og kollagen, som hjælper med at reparere hudens struktur.


Den er god nok