Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
ansigtsmasker

Ansigtsmasker til alle hudtyper

Af blogger Camilla Vingaard
Vores blogger har testet ansigtsmasker, og giver dig her en guide over, hvilke ansigtsmasker du skal bruge til din hudtype.

Findes der noget bedre end lidt selvforkælelse, midt i en kold tid med dårligt vejr, meget arbejde og til tider dårligt humør? Nej vel. Det er nemlig det perfekte tidspunkt, at bruge tid på at pleje sig selv og lade op til en lang og skøn sommer. Det er ikke kun sommerkroppen der gøres klar om vinteren, men også huden skal gøres klar til solstråler stråler og hudens urenheder skal elimineres. 


Hvilken ansigtsmaske?

Hudtyper varierer, både fra person til person, men kan også variere afhængig af hvilken årstid vi befinder os i.  Om sommeren har jeg virkelig svært ved at kontrollere min fedtede hud, mens jeg om vinteren har decideret tør hud, og kæmper med at fugte den tilstrækkeligt, så den ikke krakelerer. Derfor kan du måske, ligesom jeg, have brug for flere produkter! For eksempel en der hjælper med at fjerne overskydende fedt fra huden, men også en som går ind og hjælper huden med at genvinde fugtbalancen! Jeg har især haft to favoritter til min hud fra denne samling af lækre ansigtsmasker. 


Ansigtsmaske til fedtet hud

Juvena pure cleansing refining peeling er en peelingmaske der efterlader huden silkeblød. Det er en blød creme med korn i, der fint sliber hudens døde hudceller af. Den er nem at påføre og fordele i ansigtet. Du må gerne lægge et tykt lag, og så skal du lade den sidde til den er næsten tør. Jeg vil anbefale at næste trin udføres på dit badeværelse, da det sviner en smule. Nu skal du nemlig have ansigtsmasken af igen. Du skal i små cirkulære bevægelser massere masken i hele ansigtet, så den smuldrer af sammen med de døde hudceller. Du kan nok ikke få hele masken af, men resten kan snildt tage med lidt vand! Denne ansigtsmaske indeholder rigeligt med næringsfulde vitaminer, der forkæler din hud! Denne maske bør man kun bruge 2 gange om måneden, da den kræver at huden kan nå at lave et nyt lag hud, inden du peeler den af igen. 


Ansigtsmaske til tør hud

Decléor exfoliating cream med oil er perfekt til tør hud. Den efterlader huden en smule olieret, og bryder man sig ikke om det, kan man tørre huden af med et stykke papir, men ellers så lad olien sidde – for det er VIRKELIG sundt for din hud! Resultatet vil være en hud i balance, en hud der får nyt liv og en hud der er klar til at klare det kolde vejr. Selvom jeg normalt har fedtet hud, er jeg faktisk helt vild med den her ansigtsmaske. Jeg kan mærke, hvordan olien virkelig går ind og arbejder i min hud. Især dagen efter er huden virkelig forandret. Du skal bruge samme fremgangsmåde med denne maske, som med Juvena masken mod fedtet hud. Smør et tykt lag i hele dit ansigt, og lad det tørre lidt – masken skal stadig være en smule fugtig – så du efterfølgende kan arbejde masken ind i huden. Når masken har siddet i 5 – 7 minutter, skal man kør masken rundt med fingrene i små cirkulære bevægelser, indtil masken smuldrer af. Det du ikke kan få af, skal fjernes med en skintonic for at få det bedste resultat. Denne maske kan bruges 1–2 gange om ugen, men ikke mere – da det ellers kan være skadende for huden. 


Ansigtsmaske mod akne

Montagne Jeunesse cucumber peel off masque er udviklet specielt mod akne i T-zonen, da det typisk er her at huden er fedtet, og derfor oftest her man kan døje med akne. Masken er dybderensende, og arbejder aktivt mod de urenheder der kan være i dette område. Den fjerner døde hudceller, og efterlader huden silkeblød. Desuden er den kølende og afstressende for huden! Smør et tykt lag a masken i din T-zone, og lad den tørre helt ind i huden. Skyl derefter masken af med lunt vand. Der er til 2 – 3 behandlinger i én pose. Har du tendens til uren og fedtet hud, vil jeg klart anbefale at du kombinerer denne maske med Juvena masken, og eventuelt også med Black Mask for at opnå de bedste resultater! Denne maske kan bruges max. 1 – 2 gange om ugen.Ansigtsmaske mod porer og hudorme

Shills deep cleansing black mask er din bedste ven, hvis du har åbne tilstoppede porer og hudorme. Det er den nemmeste og mest effektive maske at bruge til at fjerne dem, da du vil kunne både se og mærke forskel efter første gang. Smør et tykt lag på din T-zone, og lad den tørre helt ind (lad den sidde i 20 – 25 minutter). Herefter er du i stand trække den af. Når du trækker masken af trækker du samtidig snavs og døde hudceller af huden. Det giver dig en sundere, stærkere, smidigere og renere hud. Når du først har prøvet den, så bliver det ganske enkelt en afhængighed! Der er 5 – 6 behandlinger pr. tube. Denne maske kan bruges 1 – 2 gange om ugen, men ikke mere – da det ellers kan være skadende for huden. 

Min anbefaling vil dog være, at du bruger max 2 maske behandlinger om ugen, da du ellers kan risikerer at ødelægge huden og tørre den helt ud. Sørg altid for, at brug en fugtighedscreme efterfølgende, for at holde hudens fugtighedsbalance ved lige. 


Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem