Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Ansigtsmasker hos Luxplus

Ansigtsmasker - ekstra fugt og næring til dit ansigt

Af Mai Hvass | Kosmetiker
Ønsker du at tilføre din hud et ekstra skud af koncentreret næring og fugt, så skal du have fingrene i en god ansigtsmaske. Find den her!

Ønsker du at tilføre din hud et ekstra skud af koncentreret næring og fugt, så skal du have fingre en god ansigtsmaske. Der findes et hav af forskellige masker på markedet og her på Luxplus er det selvfølgelig ikke en undtagelse. Når vi taler om ansigtsmasker, så tænker de fleste på en maske til hele ansigtshuden, hvor øjen- og læbeområdet oftest bliver overset. Heldigvis findes der også masker specielt til disse områder i ansigtet. Læs med her, og bliv klogere på, hvad de forskellige masker kan gøre for netop dig. 


Ansigtsmasker og scrubs til ethvert behov

Pas på det sarte øjenområde med en øjenmaske 

Den sarte og fine hud omkring vores øjne er et af de steder, hvor ældningstegn sniger sig ind som noget af det første. For at udsætte denne proces så længe som muligt, er det vigtigt at pleje huden og tilføre den en god portion nærende fugt. Foruden din daglige hudplejerutine, er det fordelagtigt at investerer i en maske, som er udviklet specifikt til den følsomme hud. Prøv eventuelt vores behagelige Argan Oil Gel Eye Patches fra Skin Academy, som er rig på antioxidanter, der hjælper med at nedsætte hudens tegn på ældning. Træk stikket fra hverdagens stress og jag og sæt dig godt tilrette et rart  og roligt sted. Påfør dine eye patches på en ren og tør hud og lad masken virke i 20-25 min.   

Bløde læber med læbemasker 

Fyldige og smukke læber er på mode som aldrig før. Vil du gøre stjernerne med de voluminøse læber efter, så skal du for det første sørge for, at dine læber er smukt hydrerede. Her rækker en læbepomade ikke langt, hvis det først er synligt, at dine læber trænger til fugt og intensiv pleje. På Luxplus har vi Skin Academy Hydrating Lip Masks, som er en maske der er formet efter læberne, så den passer perfekt til området. Masken indeholder blandt andet kollagen og lavendelolie, der tilsammen får dine læber til at fremstå super velplejede med et hint af den eftertragtede plump effekt. 

Ansigtsmasker til alle

Foruden ovenstående masker findes der naturligvis også ansigtsmasker til enhver hudtype. Her på siden finder du blandt andet masker til en fedtet hud, tør hud, anti-age maske osv. Prøv eventuelt en af vores masker fra Swiss Clinic, Idun Minerals eller Bielenda, og oplev en forbedring af din hudkvalitet. 

Gør ritualet til en behagelig oplevelse, hvor du sørger for at sætte dig selv og din personlige velvære i fokus. 


Den er god nok