Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Rise fra Beyonce og Only the Brave fra Diesel

Anmeldelse af Rise fra Beyonce og Only the Brave fra Diesel

Af Madelen Rosengren
Tag verden med storm i efteråret, og gør det med stil og selvtillid med de her skønne dufte. Vi har fokus på indre styrke og det feminine og maskuline

Vi er allerede nået over halvvejs igennem september, sikke tiden går. For at kickstarte efteråret, har vi udvalgte to dufte, der giver fornyet selvtillid og nye duftoplevelser. Læs mere om parfumerne Rise fra Beyonce og Only the Brave fra Diesel - den perfekte måde at komme i efterårshumør på. 


Beyonce Rise EdP

Vi ved jo alle sammen, at Queen B er en utrolig populær og fantastisk performer, men vidste du, at Beyonce også har lavet parfumer? Hun har faktisk lanceret parfumer siden 2010. 

Beyonce Rise parfumen blev lanceret i 2014, og det siges at inspirationen til parfumen var, fra Beyonces optrædener og fra kvindelig styrke og skønhed. Beyonce Rise er tilgængelig i 30 ml og 100 ml, og der er også lavet en Beyonce Rise Glistening body lotion og Beyonce Rise deospray, hvis du bliver så hooked på duften at du ønsker at dufte endnu mere af den. 

Dem underliggende tanke om kvindelig styrke, går igen i udseendet på parfumen og æsken Beyonce Rise kommer i. Parfumen er lang og smal og statslig, og låget som er det mest iøjenfaldende, ligner en kombination af Operahuset i Sydney og en kongekrone. Den er smuk, og det er tydeligt at den lægger op til at man skal sigte efter stjernerne ved hjælp af denne parfume. Æsken har en sort baggrund med guld konfetti på den nederste del, som man forbinder med et flot sceneshow. 

Når jeg dufter til parfumen, blev jeg straks mødt af en sød og feminin duft, der er balanceret. Den er kraftfuld men absolut ikke som et slag i ansigtet. Parfumen er rund og sød, men ikke som en typisk teengaeduft. Jeg synes den er mere elegant og sofistikeret end det, og at den klæder en selvsikker og moden kvinde, om hun er 23, 41 eller 67. Du kan bære Beyonce Rise EdP om aftenen, på klubben, til en middag eller under lønforhandlinger, og lad andre vide hvem du er, baseret på din duft. 

Beyonce Rise har top noter som består af Italiensk bergamot, abrikos og en sorbet af basilikum. Duften går over i hjerte noterne, som består af Orkidé, fresia og arabisk jasmin. I bas noterne finder vi de lidt mere “mandlige” eller tunge dufte, træ, cashmere moskus og vetiver. Beyonce Rise modtog generelt gode anmeldelser på nettet, blandt folk der har købt den online. Duften er perfekt til den kommende kolde årstid, og den kan give et boost i selvtilliden som også er idéen bag parfumen. Og det kan man vel altid bruge? Så køb en til de dage du har brug for lidt ekstra motivation, og de dage du ønsker lidt ekstra, så du kan vise alle hvad du kan. Diesel Only the Brave EdT

Hvis du har været på udkig efter en signaturduft, kan du stoppe med at lede nu. Diesel Only the Brave Eau de Toilette er en frisk, maskulin og sexet duft, der klæder alle mænd med lidt attitude. Her får du en frugtagtig duft, der nemt passer ind til enhver lejlighed, og giver livet lidt krydderi. 

Diesel lancerede parfumen i 2009, og det var den første parfume til mænd, der var lavet af et brand. Inspirationen til duften kommer fra grundlæggeren af Diesel, Renzo Rosso, og hans tatovering RR på fingrene, som han fik til sin 50 års fødselsdag. Navnet Only the Brave, stammer fra virksomheden af samme navn, som Renzo Rosso også står bag. Parfumen findes i 35 ml, 75 ml og 75 ml. Du kan også dufte af Diesel Only the Brave under armene, med en deostick og på hele kroppen med en showergel. 

Diesel Only the Brave er en let og ukompliceret duft, der klæder maskuline mænd ekstra godt. Det er en moderne krydret duft, og kan med fordel bruges de dage du føler dig ekstra stærk og har ekstra meget selvtillid. Siden Diesels start i 1977, har de været et brand man kan regne med, og er du typen der går med slidte-på-den-rigtige-måde jeans, er det en god idé at supplere det med en sexet og maskulin duft. 

Only the Brave åbner med top noter af mandarin og citron, som går over i viol, koriander og cedertræ. Duften lander i bas noterne læder, rav og benzoin. Det er en liflig duft, der er frugtig og sød på en maskulin måde, og jeg kan helt sikkert se mig selv komme tæt på en mand iført denne parfume. Den fungerer lige godt til hverdag, fest og middag hos svigerfamilien. Er du typen der kan lide at omfavne smukke kvinder, og få dem til at føle sig trygge i dine arme, kan duften bidrage til at kvinderne får den følelse. Det er dog vigtigt ikke at overdo it, og et spray kommer man langt med. 

Selve parfumen udtrykker styrke og beslutsomhed, som kun andre kan. Den har en mørk gråblå farve i form af en knytnæve, med Diesel logo på fingrene, som ligner en ring - nærmest parfume og kunst i ét! Det er virkelig en lækker parfumeflaske, som går hånd i hånd med duften. Køb Diesel Only the Brave, og gå ud og tag for dig af livet!

Den er god nok