Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Budget, luksus eller midt imellem?

Budget, luksus eller midt imellem?

Af Camilla Svensson | Skønhedsekspert
Hvor meget skal det koste at få en smuk hud? Det får du svaret på her - vi har fundet 3 af de bedste ansigtscremer i 3 forskellige prisklasser.

Jeg tror godt vi kan blive enige om, at en god ansigtsplejerutine kan gøre underværker. Når du tager dig tid til at pleje og forkæle din hud med den bedste ansigtscreme, så vil den også fremstå sund og smuk.

Men er der egentlig forskel på pris og kvalitet, når du køber ansigtspleje? Er det nødvendigt med dyre cremer? Kan du nøjes med en billig ansigtscreme? Og hvor meget skal en smuk hud egentlig koste?

I denne omgang har vi fundet 3 af de bedste ansigtscremer frem, alle i 3 forskellige prisklasser, så ethvert budget kan være med. Måske du kan genkende nogle af favoritterne, eller måske du bliver inspireret til at prøve en ny ansigtscreme?

Luksus

BABOR Doctor Lifting Cellular Collagen Booster Cream

Hvis du gerne vil forkæle dig selv med en ansigtscreme i luksusklassen, så er BABOR en god investering.

BABOR Doctor Lifting Cellular Collagen Booster Cream er baseret på et hyaluronsyre-kompleks og kostbar marine-kollagen, som arbejder intenst mod de første alderstegn. Ansigtscremen aktiverer hudens egen kollagenproduktion, og giver dig resultatet af en forfinet hud, hvor fine linjer og rynker er reduceret. Kan det betale sig at investere i en dyr ansigtscreme fra BABOR? Svaret er 100% ja - den er alle pengene værd!

Psst... Denne BABOR ansigtscreme fås også i "Rich" variant, der fungerer godt som natcreme.

- Køb den her

Midt imellem

Clinique Moisture Surge 72-hour

Hvis du søger en ansigtscreme, som kan lidt af hvert, så er det Clinique Moisture Surge 72-hour. Ikke nok med at den lyserøde krukke er en prisvindende dagcreme, den er også multifunktionel! Clinique Moisture Surge 72-hour kan nemlig bruges både som dagcreme og som en 5-minutters ansigtsmaske, når huden trænger til et ekstra fugtboost.

Clinique Moisture Surge 72-hour er oliefri og velegnet til alle hudtyper, men særdeles god til en tør hud. Den indeholder the holy grail, Hyaluronsyre, samt aloe vera og koffein, der hjælper huden med at fugte sig selv i op til 72 timer. Clinique Moisture Surge 72-hour er desuden uden parfume og allergitestet.

- Køb den her

Budget

Nivea Q10 Plus Anti-Wrinkle Energy

Siden 1892 har Nivea leveret den ene gode fugtgivende creme efter den anden - og denne Nivea Q10 Plus er ingen undtagelse! Med Nivea Q10 Plus Anti-Wrinkle Energy får din hud virkelig mange vitaminer og antioxidanter for pengene! Nivea cremen arbejder på at forebygge og bekæmpe rynker indefra.

Derudover indeholder Nivea cremen gojibær, som er med til at booste huden og mindske alle træthedstegn i ansigtet. Og som et ekstra plus, indeholder cremen også spf 15, der beskytter huden mod solens UV-stråler.

- Køb den her

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem