Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash

Spar ekstra 👉 Dagens bedste deals Køb nu

Førstehjælp til uren hud morgen, aften og resten af tiden.

6 ting der hjælper mod uren hud

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Clinique Anti-Blemish Solution-serien er udviklet af hudlæger og målrettet alle os med uren hud og bumser i ny og næ.

Er du en af de mange kvinder eller mænd, som døjer med uren hud i panden eller ansigtet? Du er ikke alene! Der er mange produkter, der hjælper mod uren hud – og jeg vil gerne fortælle jer om en række produkter, der er udviklet af hudlæger og målrettet alle os med uren hud: Clinique Anti-Blemish Solutions.

Uren hud: Årsag og løsning 

Et generelt råd til dig med uren hud er, at undgå at røre ved dig selv i ansigtet. Undgå også at trykke og pille i urenhederne, da de vil sprede sig og give ar.  

Når man har en hud som slår ud, har man også ofte en tendens til at blive rød rundt om urenhederne. Anti-Blemish Solutions-serien har en mild og beroligende på huden, så den falder til ro og kommer i balance igen. Her hjælper det også, at produkterne virker antibakterielle. Det sikrer nemlig, at huden er helt ren, ligesom det er med til at forebygge fremtidige udbrud.  

Hovedingrediensen i serien er salicylsyre. Det er en kemisk og eksfolierende syre, som opløser fedt og døde hudceller, så de ikke kan tilstoppe porerne. 

Produkter der hjælper mod uren hud

Det første produkt i serien, du skal bruge morgen og aften, er en Cleansing Gel, som renser huden, og fjerner makeup. Du kan med fordel bruge den to gange for en optimal effekt. Undgå at bruge produktet ved øjnene, da den indeholder syre. Vask afsluttende af med vand og dup ansigtet tørt i et rent håndklæde.  

Derefter skal du bruge Clarifying Lotion, som du stryger let henover ansigtet med en vatrondel. Clarifying Lotion er en skintonic, der også er med til at opløse den ”lim”, som binder døde hudceller og snavs fast til huden. Du.  I bunden af flasken kan man se lidt hvidt talkum. Har du fedtet hud, kan du ryste sin skintonic inden brug, så dette talkum bliver rystet sammen med tonicen. På den måde opnår du en matterende effekt ved påføring på huden. Hvis du ikke har fedtet hud, skal du blot lade være med at ryste den inden brug. 


Når du har renset af, skal der tilføjes en fugtgivende ansigtscreme. All-over Clearing Treatment er en let og oliefri creme, der udover salicylsyre også indeholder benzoylperoxid, som fjerner urenheder fra hudens overflade. Sammen med grøn te og kamille, efterlader den huden fugtet, beroliget og antibakteriel.  

1-2 gange om ugen lægger du en Cleansing Mask. Det er en dybderensende hvid lermaske, der sammen med salicylsyre renser huden i dybden. Den skal sidde i 5 minutter og virker også dulmende, da den har aloe vera i sig. En ansigtsmaske bruges efter ansigtsrensen og inden skintonic. 

Fjern bumser fra ansigtet og ryggen 

Vi kender sikkert allesammen den situation, hvor man får en bums dagen før en stor begivenhed eller et vigtigt møde. Her kan du bruge Clearing Gel, som er en SOS spot-gel. Når du påfører den, kan du med det samme mærke, hvordan den prikker og arbejder i huden. Den virker på den måde, at den speeder processen op, så du hurtigere kommer af med urenheden igen. Den kan også bruges, hvis du kan mærke at der er en urenhed på vej, så den kan gå i sig selv igen.  

Skal man undgå makeup, når man har uren hud?

Et råd som man ofte hører er, at man skal undgå makeup, da det er med til at stoppe porerne. Her har Clinique udviklet en foundation, som indeholder alle de antibakterielle ingredienser, der gør at huden behandles, mens man har makeup på. Anti-blemish Solution Liquid makeup findes i flere farver, og selve farvepartiklerne er udviklet, så den samtidig dækker de røde og generede områder. 

Så let og lækker at have på den rene hud!

Den er god nok