Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Parfumeguide: 5 sensuelle sensommerdufte til september

Parfumeguide: 5 sensuelle sensommerdufte til september

Af Sulaima Tollesen I Skønhedsekspert
Er du klar til de sprøde og sensuelle sensommerdufte som september bringer med sig? Her får du vores bud på de 5 bedste septemberparfumer!

Årstidernes skiften er et af de tilbagevendende fænomener, der år efter år slår benene væk under én. Særligt overgangen fra sommer til efterår, som finder sted i september, byder på en helt særlig atmosfære. 

Solen hænger lavere, lyset er mere gyldent. Varmen fra sommeren trækker ind i efterårsdagene ligesom sommersolen har sat sine spor som lyse striber i håret og solbrun hud på benene. Septemberaftenerne er kølige og kalder på en let strik og et lunt tæppe, når man færdes på udendørs caféer og restauranter. Og udover den uundgåelige omlægning i påklædning, som det forestående efteråret fordrer, så kalder sensommeren også på nye dufte.


De 5 bedste parfumer til september

I september kan man tillade sig at finde de lidt dybere parfumer frem, mens de helt lette og friske duft typisk hører foråret og sommeren til. Vi har fundet vores bedste bud på 5 fantastiske septemberdufte, som afspejler den sanselige årstid som sensommeren er. Duftene er perfekte til overgangen fra den glohede sommer til de lune, gyldne sensommerdage og -aftener.

1). Et allersidste skud sommer: Sol de Janeiro’s Brazilian Crush Cheirosa

Er du ikke heeeelt færdig med sommer for i år? Så køb dig selv lidt ekstra sommertid med Sol de Janeiros vidunderlige bodymist Brazilian Crush Cheirosa. Denne mist skriger virkelig sol, strand, levende musik og kulørte drinks. Misten har lækre topnoter af pistacie og mandel, florale hjertenoter af jasmin og heliotrop samt sødmefulde bundnoter af saltkaramel, vanilje og sandeltræ. Og er du ikke til de helt tunge eau de parfums kan du glæde dig over at dette er en mist, hvorfor duftintensiteten ikke er så voldsom.

2). Klassisk feminin elegance og simplicitet: Calvin Klein’s Beauty

Beauty fra Calvin Klein er en klassisk sensommerduft, der bare emmer af elegance. Duften har en simpel og blid karakter, der får dig til at føle dig ren, let og lækker hele dagen. I parfumens topnoter finder du moskus, mens hjertenoterne udgøres af udsøgt jasmin, hvis hvide, parfumerede noter udgør den helt perfekte sensommerduft. Bundnoterne består af sofistikeret cedertræ. Denne duft er perfekt til dig, der er på udkig efter en klassisk, simpel og elegant parfume. Beauty er både velegnet til hverdags- og festbrug. 

3). Kickstart efteråret med positivitet og livsglæde: Hugo Boss’ Ma Vie

Her har vi at gøre med endnu en efterårsbanger. Ma Vie er, som navnet antyder, en duft der hylder livet. Duften minder os om alle de små øjeblikke, som vi skal huske at stoppe op og sætte pris på. Hugo Boss’ Ma Vie er en livlig duft, der har den lidt utraditionelle kaktusblomst som topnote - en grøn og delikat duft. Herudover er parfumen sammensat med hjertenoter af pink freesia, rose og jasmin samt dybe bundnoter af træ, heriblandt ceder. Forankringen af de livlige top- og hjertenoter i den dybe træagtige bund gør Ma Vie til en perfekt aftenduft, der gør sig godt både til en romantisk middag såvel som en cocktailaften med veninderne.  

4). Synes du også at "Less is more"? Clean’s Skin

Det lyder måske underligt, men parfumen Skin fra Clean har faktisk til ambition at være så subtil og let at den kunne forveksles med den blide og lette duft af ren hud - deraf navnet. Skin fornærmer ikke nogen og er ikke en duft med nødvendigvis bemærker, da den blender så naturligt ind. Derfor er Skin også der helt perfekte duft til dig, der ikke bryder dig om intense og overdøvende parfumer, men foretrækker lette og diskrete dufte. Skin dufter blidt og mildt med topnoter af honningmelon, frisk luft og lotus. Hjertenoterne består af aquanoter, blomsterblade og blå rose, mens bundnoterne udgøres af varm cashmere, moskus og cremet vanilje. Clean er den perfekte hverdagsduft og kan trygt anvendes på kontoret, da den på ingen måde er gennemtrængende.

5). Et farverigt paradis på flaske: Roberto Cavalli’s Paradiso Assoluto

Paradiso Assoluto fra Roberto Cavalli er en classy, sassy og feminin duft til dig, der godt tør brænde igennem! Duftens karakter afspejler sig i den lækre rødglødende flakon med krystalprop: Vild, vovet og med masser af personlighed. Topnoterne i Paradiso Assoluto udgøres af en farverig cocktail bestående af bl.a. pink peber, grapefrugt, bergamotte og citron. Hjertenoterne udgøres af saftig passionsfrugt, parfumeret jasmin og rød lilje. I bunden samles duften af noter som sød vanilje, cashmere, sandeltræ og patchouli. Denne parfume er perfekt til en festlig aften i byen eller til en hot date.


Mere inspiration til den perfekte septemberduft?

Har du lyst til endnu mere inspiration til den helt perfekte septemberduft for dig? Så tjek produkterne herunder ud! Vi har nemlig samlet en række parfumer, som er helt perfekte til den skønne overgang fra sommer til efterår.

Den er god nok