Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
anti-aging produkter

5 anti-aging mirakler, der virker

Af blogger Line Munkholm
Det er (næsten) blevet muligt at stoppe tiden med anti-aging hudpleje. Men hvilke produkter er allerbedst lige nu? Top 5 over produkter der virker!

Anti-aging udbuddet er kæmpestort og lidt af en jungle at finde rundt i. En god tommelfingerregel er, at gå efter produkter med virksomme stoffer som retinol, kollagen og Palmitoyl Pentapetide, da disse har dokumenteret effekt på rynker. 


Anti-aging filleren – Vichy Liftactiv Advanced Filler

Vichy er first movers på anti-aging området, og for første gang kombineres her to meget virksomme ingredienser i Liftactiv Advanced Filler; Retinol og LR2412. Filleren, som skal under din dagcreme er super virksom mod vertikale rynker, men det anbefales kun at bruge cremen hver anden dag i starten. Senere kan du trappe op og bruge produktet hver dag. Men kun hvis din hud altså har vænnet sig til det. 


Anti-aging foundationen - Vichy Liftactiv Flexiteint

Når du er I gang med anti-aging regimet, kan du ligeså godt bruge en anti-aging foundation som Liftactiv Flexiteint. Det er en flydende anti-rynke foundation til træt hud med tegn på ældning som fine linjer og furer. Denne foundation har en fleksibel silikonetekstur, der fylder fordybninger og fine linjer ud samtidig med, at den har en løftende effekt. Efter 1 måneds brug vil din hud syne yngre med mindre tydelige ældningstegn.Anti-aging ansigtsrens – Elizabeth Arden Prevage Anti-aging Treatment Boosting Cleanser

Prevage Anti-aging Treatment Boosting Cleanser er den perfekte renselotion. Den afrenser i dybden samtidig med, at den booster din huds regenerering. Den har en cremet og skummende konsistens, der er let at fordele. Formuleringen er bygget op omkring en unik tredimensionel renseteknik, der fjerner urenheder, døde hudceller og gør hudens struktur finere og mere strålende.


Anti-aging serummet - Modéle Anti-Age Precision Wrinkle Relaxer Anti-aging

Serummet påføres inden dagcreme og virker ved øjeblikkeligt at mindske dybe rynker. Virkestoffet Argireline (Acetyl Hexapeptide-8) har en afslappende effekt på musklerne, mens matrixyl (Palmitoyl Pentapetide-4) stimulerer cellefornyelsen og beskytter mod nye ældningstegn. På fire uger vil din hud have en flottere hudtone, være mere strålende og mindre rynket. 


Anti-aging natcreme – Lóreal Collagen Active Wrinkles Night Cream

Natten skal bruges til restitution – også for din hud. Om natten regenerer cellerne, hvilket gør dem ekstra modtagelige overfor virksomme anti-aging stoffer. L'Oreal Collagen Active Anti-Wrinkles Night Cream dragger fordel af denne process og er en top effektiv rynkecreme til de første, fine linier. Den er spækket med stoffet collagen, som hjælper huden med at genvinde sin spændstighed. Påføres hver aften efter afrensning.

Den er god nok