1,2,3…fri for skæl og tør hovedbund!

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Kløende hovedbund med flager der drysser, er et problem som langt de fleste af os har haft problemer med. Se hvordan du slipper for det!
Scalp serum - effektiv mod skæl og tør hovedbund.

Er du træt af tør og kløende hovedbund? Det irriterende problem kan hurtigt behandles med denne simple hårkur – se med her.  

Red din hovedbund med Tea Tree Oil 

Kløende hovedbund med flager der drysser, er et problem som langt de fleste af os har haft problemer med fra tid til anden. Heldigvis er det ikke noget du behøver at være generet af særlig længe! Med den rette behandling kan du hurtigt få den normale fugtbalance tilbage til hovedbunden. En tør hovedbund tørster nemlig efter fugt og nænsom pleje, da den har mistet sin naturlige fugtbalance.  

Australian Bodycare har udviklet en hårkur, som med sine aktive ingredienser hurtigt kan behandle hovedbundsproblemer. Scalp Serum indeholder Tea Tree Oil, som går ind og dræber de bakterier, som forårsager hovedbundsproblemer. Den indeholder også Macadamia Nut Oil, der er med til at give huden i hovedbunden det fugtighedsboost, den har så hårdt brug for. En tør hovedbund tørster nemlig efter fugt og nænsom pleje, da den jo har mistet sin naturlige fugtbalance.  

Sådan bruger du Scalp Serum fra Australian Bodycare 

Fordel produktet på en tør hovedbund, brug spidsen til at påføre 3-5 striber. 

  • Massér serummet ind i cirkulære bevægelser. 
  • Lad den virke i mindst 5 minutter. Gerne natten over. 
  • Vask serummet ud med Australian Bodycares Hair Clean Shampoo. 
  • Start ud med at bruge Scalp Serum hver dag – og herefter en gang om ugen for at forebygge hovedbundsproblemer. 
  • Du kan også bruge Scalp Serum i skægget ved kløe og irritation. Hvis du da har skæg. 

BONUS-INFO: Når du masserer serummet ind i hovedbunden, har det samtidig en eksfolierende effekt, hvilket er godt for at få de tørre flager eller andre irritationer væk fra hovedbunden.  

Slip for skæl i hår og skæg 

Er du i tvivl om du har tør hovedbund eller om du har skæl? Fortvivl ej! Scalp Serum bekæmper begge hovedbundsproblemer, da ingrediensen Tea Tree oil både lindrer kløe og irritation i hovedbunden, men også modvirker årsagerne til skæl. 

Skæl er i virkeligheden en svampetilstand i hovedbunden, som får hudflagerne til at skalle af. Så uanset om din hovedbund er tør eller generet af skæl, kan Scalp Serum hjælpe dig tilbage til din normale balance i hovedbunden igen. 

Australian Bodycare anbefaler at bruge kuren 1-3 gange ugentligt for at behandle. Når hovedbundsproblemet er forsvundet, kan man med fordel bruge produktet en gang om ugen for at forebygge fremtidige gener.  


MERE FRA LUXMAGAZINE

Passer din skilning til din ansigtsform?

Passer din skilning til din ansigtsform?

Side- eller midterskilning? Har du styr på hvilken hår-skilning, der passer bedst til din ansigtsform? Læs med her, inden du beslutter dig.
Sådan styler du dine krøller, mand!

Sådan styler du dine krøller, mand!

Har du naturlige krøller, men mistet modet i kampen om styling? Læs frisørens tips til, hvordan du lærer, at styre dine krøller.
5 tips til dig med tykt hår

5 tips til dig med tykt hår

Selvom et tykt og fyldigt hår er super smukt, kan det være svært at vide, hvad du præcis skal gøre med de store lokker. Læs frisørens 5 hurtige tips.
Den er god nok