Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ZWITSAL

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ZWITSAL

Zwitsal

Står du og mangler shampoo og kropssæbe til dit barn, så kan du få produkter fra Zwitsal her på Luxplus til meget små og fornuftige priser. 

Nænsom badesæbe og shampoo fra Zwitsal

Gør tiden i badet til en behagelig oplevelse for familiens mindste med produkter fra Zwitsal. De nænsomme og bløde formularer fra brandet vil let og enkelt fjerne snavs fra både hud og hår let og enkelt, så badetiden både bliver hyggelig og let overskuelig for både barn og voksen. 

Milde badesæber til børn fra Zwitsal

På mange af Zwitsal’s produkter er der et billede af en figur fra en populær tegne- eller animationsfilm, som visuelt kan være med til at underholde barnet i forbindelse med badet. Blandt sortimentet fra Zwitsal finder du både sæbe til helt små babyer samt lidt større børn. Alle formler er milde og skånsomme mod huden og er skabt på denne måde for at mindske forekomsten af irritation i huden. Har du en nyfødt baby, vil vi anbefale dig udelukkende at købe de produkter, som er udviklet specielt til babyer. Selvom alle formler er milde, er det en god ide at følge denne anvisning. Har du et lidt større barn, kan du med fordel bruge de øvrige produkter i sortimentet. 

Øvrig pleje til dit barn

Når badet er ovre er det fornuftigt at supplere med en babypudder (alt afhængig af barnets alder selvfølgelig) og eventuelt en god plejende creme, som vil nære og beskytte barnets fine og sarte hud. Zwitsal har udviklet en række produkter, som også gør pusletiden mere behagelig for både barn og voksen. Alle pusleprodukter er ligeledes milde formler, som ikke vil irritere dit barns hud. 


Få en god oplevelse sammen med dit barn ved at benytte Zwitsal hver gang din lille datter eller søn, skal i bad eller pusles. Her På Luxplus har vi et fint udvalg af de skånsomme produkter, som gør hverdagslivet lidt lettere for børnefamilier. Derudover har vi skruet ned for priserne, så I som familie kan få råd til alt det, der er lidt sjovere.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus