Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ZAZIE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ZAZIE

Zazie

Beauty by Zazie er mærket du skal henvende dig til, hvis du er på udkig efter helt basalt, men vigtigt tilbehør til beauty hjørnet derhjemme. Du kan købe produkter fra Zazie, som du altid kan bruge, både i din morgen- og aftenrutine.

Der er primært fokus på produkter til håret, men du kan også finde tilbehør såsom makeupsvampe, neglefile, og øjenvippebukker. I Zazies sortiment finder du også produkter som hårbørster, hårnåle, kamme, hår donuts der giver et løft til håret, manicure produkter, neglelakfjernere, herunder også en uden acetone, makeupspejl og meget mere! Et meget populært produkt herfra er en påføringshandske man kan benytte når man bruger selvbruner, så man slipper for at få orange hænder. Derudover gør handsken det også nemmere at fordele selvbrunere på hele kroppen, så resultatet bliver et ensformigt og flot.

Det der er karakteriserer Zazie er der store udvalg af basisvarer, som desuden er rigtig billigt. Der er mange ting man har brug for, som man ikke gider betale mange penge for. Når du køber billige produkter online, såsom hårnåle, hårelastikker og hårbørster, gider man ikke betale mere end højst nødvendigt.

Billige makeupsvampe

Det er samme historie når det kommer til makeupsvampe. Et produkt man ikke kan leve uden, men som man ikke gider betale særlig meget for, da det er noget der skal skiftes forholdsvis ofte. Heldigvis hjælper Zazie også med det. Makeupsvampene fra Zazie kommer i store pakker, og man kan få dem både i runde flade svampe og de traditionelle trekantede svampe, selvfølgelig til en meget favorabel pris.

Makeupspejl

Et andet meget populært produkt fra Zazie er et makeupspejl med forstørrelses effekt på et stativ, så du virkelig kan se om makeuppen sidder, eller om der er nogle øjenbryn der skal plukkes. Spejlet hjælper til at din daglige rutine bliver nemmere og går hurtigere.

Vi har billige accessories fra Zazie, som enhver kvinde har brug for!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.