Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ZAHRA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ZAHRA

ZAHRA

Er du vild med produkter, som indeholder økologiske ingredienser, så kan vi her på Luxplus anbefale dig at undersøge brandet ZAHRA nærmere. De behagelige olier vil tage sig godt af din hud og nære den med plejende naturlige ingredienser, som vil kaste en synlig og behagelig effekt af sig. 

Ansigtsolie med kaktus fra ZAHRA 

Vil du slippe af med tør hud, rynker og poser under øjnene, så har ZAHRA skabt en ren økologisk Kaktus Olie Ren Øko, som er perfekt til at løse netop disse problemer. Olien tilfører derudover en masse fugt til huden, så den efterlades smukt hydreret med en blød og behagelig hudoverflade. Kaktus Olie Ren Øko er beriget med vitamin E, som kommer både negle, hår og hud tilgode. Alle hudtyper vil med fordel kunne nyde godt af oliens mange plejende egenskaber og kan se frem til en skøn forbedring af huden. 

Argan Oil Pure & Organic ansigtsolie fra ZAHRA 

Derudover kan ZAHRA også tilbyde en anden ansigtsolie nemlig Argan Oil Pure & Organic, som ligeledes tilfører huden en masse pleje og næring. Den lækre olie indeholder blandt andet et højt indhold af både vitamin E og fedtsyrer, som i perfekt sammenspil virker både opstrammende på huden og efterlader den med en fantastisk sund og naturlig glød. Døjer du med eksempelvis eksem, akne, eller psoriasis, så er denne olie ideel, da den kan hjælpe med at mindske netop disse hudproblemer.  

Få mest ud af dine olier fra ZAHRA

Brug altid dine olier fra ZAHRA efter afrens så huden er frisk og ren og klar til at modtage de næringsrige ingredienser fra olierne. Sørg for at bruge et par minutter på din hudplejerutine hver aften, hvor du efter afrens kan massere din favoritolie blidt ind i huden. På den måde aktiverer du olien og giver samtidig din hun en mild massage. Massagen vil sætte gang i blodcirkulation, hvilket er både behageligt, men også nyttigt i forbindelse med at opretholde en ungdommelig og smuk hud. 


Find dine naturlige og økologiske favoritolier fra ZAHRA til små priser her på Luxplus.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus