Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

YNIQ

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

YNIQ

Yniq
Yniq er dansk designede vatprodukter som er 100% økologiske, der med deres høje kvalitet og ydeevne er uundværlige på badeværelset. Yniq produkterne findes i vatpinde, vatrondeller og i praktisk udformede vatpads til at fjerne make up effektivt. Prøv YniQ produkterne og mærk forskellen!
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.