Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

YES

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

YES

YES

Yes havde sin debut på det danske marked for næsten 60 år siden. Yes er den danske udgave af det britiske opvaskemiddel brand Fairy. Yes producerer opvaskemidler til både hånd- og maskinvask. I dag kan du også købe en køkken- og rengøringsspray fra Yes. Yes sælges i forskellige farver og dermed duftnuancer, men den mest klassiske og genkendelige farve er den grønne farve. Mærket er kendt for sin fantastiske fedtopløselighed og at den er meget drøj i brug, du kommer altså langt med lidt. Opvaskemiddel på 1,25 liter siges at holde i op til 25 uger.

Effektiv opvaskemiddel

Yes gør en indsats for at være Danmarks største leverandør af opvaskemiddel. Alle der har prøvet Yes, som mange danskere har, kan skrive under på at den er drøj, effektiv og velduftende. Strenge madrester og fedt er ingen udfordring her.

Opvaskemiddel fra Yes er tilgængeligt i den klassiske grønne farve, i gul med en duft af citron, og i rød farve med granatæble duft. Derudover kan du også finde YES med en lidt lysere grøn farve med duft af æble. Yes opvaskemidler er tilgængelige i forskellige størrelser, fra 650 ml til 1,25 liter.

Opvasketabs fra Yes

Har du været trofast bruger af Yes siden du flyttede hjemmefra? I det første hjem er det typisk opvaskemiddel til at vaske op i hånden der bliver brugt, men nu har du måske opvaskemaskine og bruger opvaske tabs fra Yes? I så fald ved du sikkert, at Yes producerer opvasketabs, der er lige så effektive som deres opvaskemiddel.

Yes opvasketabs har en effektiv fedtopløsende formel, giver fremragende glans og effektiv rengøring ved selv lave temperaturer, hvilket er bedre for miljøet. Yes Platinum håndterer selv potter og pander. Også opvasketabs er tilgængelige i forskellige størrelser og duft.

Billigt opvaskemiddel fra Yes

At skulle købe opvaskemiddel er næppe noget nogen synes er specielt spændende, men det skal jo gøres. Men derfor er det også bare ekstra dejligt, når ,man så kan finde kendte mærker inden for sådanne produkter billigt. Hvis du køber Yes fra Luxplus, sparer du ikke kun penge, du får det også leveret til din hoveddøren.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.