Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

XPEL

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

XPEL

Xpel

Du kender måske ikke brandet Xpel, men de laver produkter som du faktisk ikke har lyst til at leve uden. Xpel har over 20 års erfaring med kunne forbrugerne forskellige produkter til gode priser. Xpel brandet omfatter Xpel Mosquito serien, Heritage Bathroom Essentials, Dentex og Osiris plus mange flere i det voksende sortiment.

Myggemidler

Xpel Mosquito linjen burde være obligatorisk at have med på ferien. Der findes ikke noget mere irriterende end myggestik der kradser og klør. Derfor har Xpel lavet forskellige produkter mod myg.

Xpel har både lavet produkter der forebygger at du bliver stukket, og produkter der hjælper på kløen efter du er blevet stukket. Du kan blandt andet finde en roll on, som er nem at rulle hen over huden, hvor huden klør efter et myggestik. Produktet er uden konserveringsmiddel, duft og hypoallergen, og kommer i en flaske der er nem at have med på farten.

Du kan desuden finde myggemiddel på spray, både til forebyggelse, som “skræmmer” myggene væk, men også en spray til at dulme kløe. Xpel har desuden lavet vådservietter, som man kan bruge på huden, for at undgå at blive bidt. Disse kommer også i en speciel udgave til børn.

Hundeshampoo

Xpel rammer bredt, og har ikke kun lavet myggemidler, men også produkter til hunden. Her finder du produkter som shampoo til hunde og balsam til hunde. Hunde bliver beskidte, og det er derfor nødvendigt at give dem et bad engang imellem. For at sikre at pelsen bliver helt ren, er det en god idé at bruge shampoo. Balsammen er med til at pelsen er lettere at rede ud efter badet, og at pelsen bliver skinnende og pæn bagefter.

Sengelus spray

Et helt tredje produkt som kommer fra Xpel er en spray mod sengelus/væggelus eller bed bugs, som de hedder på engelsk. De har navnet fordi det oftest er i sengen de holder til, og bider. De suger blod fra sovende mennesker og dyr, og skjuler sig mellem måltiderne. Der er dog ting du selv kan gøre, og en af de ting er, at spraye med en spray mod bed bugs fra Xpel, som dræber dem.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus