Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

XOC

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

XOC

XOC

Vores tænder skal holde hele livet, så derfor er det helt essentielt at vi passer godt på dem og bruger produkter, som gør at de kan holde sig sunde i længere tid og som skaber en sund hygiejne i munden, så tænder og tandkød holdes både rene og sunde, så der ikke opstår ubehagelige gener i munden. 

Billig tandpasta og mundskyl fra XOC

Vi kan nok alle blive enige om at det er dyrt at gå til tandlægen og de penge vi skal lægge for diverse behandlinger i klinikken, er lidt ærgerlige penge at komme af med, hvis det skyldes at tand- og mundhygiejnen ikke har været god nok gennem tiden. Gør derfor dig selv en tjeneste og sørg for, at du først og fremmest har en tandpasta og en mundskyl på badeværelset, som vil forhindre sukkerrester og madrester i at skabe huller i dine tænder. 


Med produkter fra XOC får du fantastiske tandplejeprodukter, som er sammensat med effektive ingredienser, som kan hjælpe med at opretholde en god fornemmelse og flora i munden. Alle produkterne fra XOC kan bruges dagligt - hvor tandpastaen gerne skal bruges både morgen og aften for at holde så mange dårlige bakterier for døren som muligt. Føler du at din ånde har tendens til at blive dårlig i løbet af dagen, så hav altid din XOC mundskyl i nærheden, så du hurtigt kan få frisket munden op og føle dig frisk og ren igen. Den skønne mundskyl er tilsat ingredienser såsom kul, som går ind og hjælper med at fremhæve den naturlige hvide farve i dine tænder, hvilket er herligt, hvis du oplever at dine tænder er blevet misfarvet fra kaffe, te, rødvin eller andet. 


Opretter du et medlemskab til siden her, kan du få dine produkter fra XOC til langt mere fordelagtige priser og gøre dig nogle virkelig store besparelser. Du kan på den måde også få råd til så meget mere og behøver ikke at skulle gå på kompromis med antallet af de XOC produkter som du ønsker at bruge på daglig basis.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus