Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

XBC

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

XBC

XBC

XBC er et hudplejebrand der har specialiseret sig i kropspleje. XBC laver lækre kropscremer med forskellige virksomme ingredienser, der giver din hud de optimale betingelser for at føles sund og blød.

XBC har flere forskellige typer kropscremer, bl.a. en creme tilsat Aloe Vera, som virker kølende og fugtgivende. Brug den som almindelig bodylotion eller efter solbadning som en cremet aftersun. XBC har også en version af deres bodylotion som er tilsat cocoa butter, på dansk kendt som kakaosmør. Kakaosmør har været anvendt indenfor hudpleje netop for ingrediensens gode egenskaber i århundreder.

Er du ikke til kakaosmør, så er en creme tilsat olivenolie måske mere dig og her har XBC også et godt bud på din nye bedste ven indenfor hudpleje til kroppen.
En anden populær kropscreme er Aqueous-cremen som er fantastisk til tør hud, Aqueous-cremen findes desuden også i en parfumefri og lanolinfri udgave, så du også kan bruge den til små børn med ekstra sart hud. Fælles for alle disse forskellige kropscremer er, at de fugtgiver huden på kroppen, samt virker udglattende og samtidig bliver huden fantastisk blød og behagelig. Med XBC er det helt slut med tørre ben og hud der higer efter fugtpleje og du får i den grad produkter, som gør en forskel for dig og din hud.

Billig hudpleje fra XBC

I XBC’s sortiment findes også renseservietter tilsat micellarwater, der nemt og effektivt fjerner makeup, olie og snavs fra ansigtet. Renseservietterne er perfekt til de dage, hvor det skal gå stærkt eller når du ikke har ret meget plads i tasken, men stadig vil kunne fjerne din makeup nemt og effektivt. Renseservietterne kan fjerne selv vandfast makeup og kan anvendes af alle hudtyper. Med Micellar Cleansing Wipes fra XBC har det derfor aldrig været nemmere at fjerne din makeup.

Når du dykker ned i XBC’s sortiment og anvender deres produkter vil du opleve at få en glad hud, der har en smuk udstråling og en dejlig blødhed. En del af produkterne kan du anvende uanset om du er mand eller kvinde, så der er dermed ingen undskyldning for ikke at få din drømmehud.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus