Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

WOOLITE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

WOOLITE

Woolite

Woolite vaskemiddel brandets historie begyndte helt tilbage i 1951 hvor det første Woolite vaskemiddel blev udviklet til at beskytte tøjets farve og holdbarhed. Især uldtøj, silke, nylon og kræver et skånsomt vaskemiddel som forhindrer stoffet i at krympe og krølle, og farvet tøj har brug for et vaskemiddel som holder på farven uden at blege stoffet. Her har Woolite revolutioneret vaskemiddel branchen og den måde vi fremstiller vaskemidler på i dag. Woolite vaskemiddel indeholder unikke formler som gennem mange år er videreudviklet til at give dig den bedste oplevelse ved hver tøjvask.

Flere vaskemiddel serier fra Woolite

I dag findes Woolite vaskemiddel i flere populære serier som Woolite Delicate, Woolite Dark og Woolite Colour. Det flydende vaskemiddel fra Woolite blødgør tøjet, fjerner pletter og beskytter farvet tøj. Til mørkt tøj, denim og farvet tøj, kan du med fordel bruge Woolite Dark serien som vask efter vask holder den mørke farve pæn og forhindrer sort stof og denim fra at blive slidt og bleget under vask. Woolite vaskemiddel er udviklet til vaskemaskiner og kan ved selv lave temperaturer, vaske tøjet helt rent.

Brug Woolite vaskemiddel til det tøj du holder af

Woolite Delicate er til det mere sarte tøj som kræver en skånevask, finvask eller et uldprogram. Til for eksempel uldtøj, silke, polyester, cashmere og andre sensitive stoffer er Woolite Delicate vaskemiddel serien perfekt til at vaske rent uden at slide unødigt på det sarte tøj. Har du en striktrøje eller silkeskjorte som du holder ekstra meget af, er det derfor en rigtig god ide at bruge Woolite delicate serien.
Woolite vaskemiddel indeholder aktive ingredienser som vasker tøjet fri for snavs, men som samtidig passer på det tøj du holder af. Det er dumt at slide tøjet i stykker og blege tøjet når du vasker. Sørg altid for at sortere dit vasketøj efter farve så det mørke kommer for sig, det hvide i en vask for sig og så videre, og også at vælge det program på din vaskemaskine som passer til den type stof dit tøj er fremstillet af. Derudover er der kun tilbage at vælge det rigtige vasketøj som bevarer farven og renser i dybden uden at skade tøjet, og det er selvfølgelig her at Woolite kommer ind i billedet.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus