Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

WILKINSON SWORD

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

WILKINSON SWORD

Wilkinson Sword

Wilkinson Sword har lavet lavet sværd og våben i over 100 år, og har brugt erfaringen til at producere barberblade og barberskrabere. Wilkinson Sword har produceret de skarpeste barberblade på markedet, som gør, at du får en tættere barbering, og barberblade som holder længere end andre.

Barberblade fra Wilkinson Sword

Wilkinson er især kendt for sin serie af barberblade der hedder Quattro, som er barberblade med fire klinger, der sikrer en tættere barbering, som holder længere. Barberbladene fra Wilkinson Sword er desuden tilført fugtgivende ingredienser, for at sikre at kvinder og mænd med sensitiv hud også kan bruge barberbladene.

Barberblade til mænd

At barberbladene er skarpere end andre brands, sikrer en fejlfri barbering hver gang. Og som mand er det vigtigt, at barberingen forløber som den skal, da ansigtet er det vi viser udadtil, og ikke kan skjule rifter osv. Derfor er en god skraber og gode blade obligatoriske som mand, og her kan du altså føle dig helt tryg ved at købe barbergrej fra Wilkinson Sword.

Barberblade til kvinder

Wilkinson Sword har også lavet barberblade og skrabere til kvinder. Barberblade er et af den slags produkter, man ikke rigtig gider bruge penge på, men som man bliver nødt til at købe, hvis man ikke vil lade alting stå til. Derfor er det også dejligt med billige barberblade, som ovenikøbet er gode. Wilkinson har både lavet engangsskrabere og skrabere hvor man kan skifte bladet ud. Forskellen er ikke stor, det handler i bund og grund kun om hvad du foretrækker.

Billige barberblade

Skarpe barberblade sikrer, at du kan bruge dem i længere tid, og på den måde sparer du penge. Typiske barberblade skal allerede skiftes efter et par uger, afhængig af hvor ofte du barberer dig. Men fordi Wilkinson Sword har produceret våben, er de eksperter i at lave produkter der kan holde. Denne ekspertviden har de udnyttet, da de begyndte at producere barberblade, hvorfor det altså er billigere at købe barberblade og skrabere fra Wilkinson Sword.


Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus