Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

WHO'S HAIR?

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

WHO'S HAIR?

Who's Hair?

Har du problemer med kruset hår, der stritter i alle retninger? Eller synes du at dit hår er helt fladt og har brug for mere volumen? Eller hvis du bare gerne vil bevare din hårfarve lidt længere endnu mere glansfuldt, så har vi produktet til dit hårs behov fra Who's Hair?. Who's Hair? er et hårplejemærke, der kan hjælpe med ethvert hårproblem.

Hårplejeprodukter med anti-frizz, for volumen eller til farvet hår

Alle hårprodukter fra Who's Hair? kommer i store størrelser på omkring 1000 ml, hvilket betyder, at hele familien kan bruge shampoo eller balsam, uden at løbe tør lige med det samme. Du sparer derfor både tid og penge ved at køb af produkter som disse. Produkterne kommer med pumpe, som gør det nemt og effektivt at dosere mængden, og hurtigere at få ud.

Sidst men ikke mindst indeholder alle deres produkter forskellige ingredienser, og har forskellige formål baseret på dit hårs behov eller ønsker. Hvis du har problemer med kruset hår, kan du bruge shampoo og balsam med arganolie fra Who's Hair? som sørger for, at dit hår ikke stritter i alle retninger, ved at tilføre det næring. Dig med krøller, kan med fordel også bruge denne serie af produkter. Ønsker du derimod mere volumen, er det Volume Catch serien du skal lægge i kurven, som sørger for volumen fra rod til spids. Med disse hårplejeprodukter får dit hår det fugt det har brug for at blive sundt og stærkt. Hvis du har farvet hår, kan du også finde produkter, der sørger for at farven holder længere. Disse hårprodukter indeholder nærende ingredienser, der giver nyt liv til din hårfarve. Who's Hair? tilbyder simpelthen et bredt sortiment, men produkter til alle slags hår, som kommer i praktiske størrelser, der gør din hverdag lidt nemmere.

Billig shampoo og balsam fra Who’s hair?

Løs dine hårproblemer med Who's Hair? og spar penge ved at købe disse hårplejeprodukter her på siden til en meget billig pris. Få et pænere hår og spar både tid, energi og penge hos Luxplus! Hvem vil ikke have det?

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus