Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

WET 'N WILD

Wet 'n Wild

Wet ‘n Wild - All Access Beauty, specialiserer sig i farverige makeupprodukter. Firmaet ligger i Los Angeles, og har i over 30 år produceret kvalitetsprodukter indenfor læbestifter, lipgloss, neglelak, øjenskygge og meget mere. Filosofien bag virksomheden er, at produkterne skal være til at betale, og kvaliteten skal være i top, fordi virksomheden er til for forbrugerne. Faktisk har deres priser på læbestifter og neglelakker kostet det samme siden brandet startede i 1979.


Brandet henvender sig til alle aldersgrupper, etniciteter, farver og økonomisk status. Ligemeget hvor du er i dit liv, eller hvordan du ser ud, har Wet ‘n Wild et produkt, der passer til dig.


Wet ‘n Wild samarbejder med mange af de kendte, om at skabe fantastiske looks og produkter. Dette element er også med til at gøre Wet ‘n Wild trendsættende i farver, faktisk har de over 400 forskellige farvenuancer i deres sortiment. Af kendte der har udtalt at de elsker Wet ‘n Wild kan i flæng nævnes Meryl Streep, Jessica Biel, Paris Hilton, Solange Knowles, Claire Danes og mange flere. Brandet har desuden vundet utallige Beauty Awards.


Wet ‘n Wild har i flere undersøgelser vist sig at være det brand, der har det mindste, eller intet, indhold af bly i deres læbestifter. Brandet har i øvrigt heller aldrig testet deres produkter på dyr.

Billigt Wet ‘n Wild makeup

Her på siden finder du vores udvalg af det ultra lækre makeup fra Wet ‘n Wild. Sortimentet spænder vidt, vi har alt lige fra primers, foundations og concealers til neglelakker og læbestifter. Wet ‘n Wild er især kendt for deres fantastiske, og deres meget populære eyeliners. Faktisk sælger virksomheden en eyeliner på verdensplan hvert 20. sekund! Deres eyeliners fås i forskellige variationer, både som kohl og som flydende variant og i mange forskellige farver, så du kan skabe lige præcis det look du ønsker. Wet n’ Wild giver mange makeup elskere muligheden for at få købt sig alt det lækre makeup der mangler i makeuppungen, eller hvis du blot ønsker et bestemt produkt i flere farver. Alt fra Wet ‘n Wild kan fås til fantastiske priser, så det vil ikke tage hårdt på pengepungen at købe din yndlings makeup fra brandet hos os. Vil du skabe dig en smuk hverdagsmakeup, hvor der er fokus på en flot ensartet hud, måske en let bronzer og flotte definerede vipper, så får du det hele lige her. 

Kan du lide at gøre lidt ekstra ud af dit look, når du skal i byen eller til et festligt arrangement er der også mulighed for at skabe mange fede looks med Wet ‘n Wild. Du kan blandt andet få de smukkeste highlighters, som vil fremhæve dine bedste træk så du vil tage dig bedst ud. Suppler eventuelt med en iøjenfaldende læbestift eller giv øjnene mere fokus med en af de mange smukke øjenskygge paletter som brandet tilbyder. 

Makeup børster og pensler fra Wet ‘n Wild

Uden ordentligt værktøj på makeup bordet er det svært at skabe det perfekte look. Sørg derfor for, at du har de helt rigtige børster og pensler til både øjne, bryn og hud. Du kan her på siden få de fineste hvide og minimalistiske børster og pensler fra brandet til meget små priser så du både har råd til makeuppen, men også børster og pensler. 

Primer og setting spray fra Wet n’ Wild
Før du går i gang med makeuppen er det en rigtig god ide at benytte en god primer, som sikre at din makeup kan holde i mange flere timer uden at du skal ud foran spejlet og friske dit look op i tide og utide. Når primer og makeup er lagt kan du med fordel bruge en setting spray fra Wet n’ Wild, så du forsegler din makeup, så den bliver hvor den skal uden at du skal bekymre dig om om det hele nu sidder på huden som det skal. 


Her på Luxplus kan vi kun give en varm anbefaling til de mange herligheder fra Wet ‘n Wild. Vi er sikre på at du også vil kunne finde nogle favoritter blandt brandets sortiment. Find det store udvalg af produkterne her på Luxplus og spar mange penge. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus