Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

WET 'N WILD

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

WET 'N WILD

Wet 'n Wild

Wet ‘n Wild - All Access Beauty, specialiserer sig i farverige makeupprodukter. Firmaet ligger i Los Angeles, og har i over 30 år produceret kvalitetsprodukter indenfor læbestifter, lipgloss, neglelak, øjenskygge og meget mere. Filosofien bag virksomheden er, at produkterne skal være til at betale, og kvaliteten skal være i top, fordi virksomheden er til for forbrugerne. Faktisk har deres priser på læbestifter og neglelakker kostet det samme siden brandet startede i 1979.

Brandet henvender sig til alle aldersgrupper, etniciteter, farver og økonomisk status. Ligemeget hvor du er i dit liv, eller hvordan du ser ud, har Wet ‘n Wild et produkt, der passer til dig.

Wet ‘n Wild samarbejder med mange af de kendte, om at skabe fantastiske looks og produkter. Dette element er også med til at gøre Wet ‘n Wild trendsættende i farver, faktisk har de over 400 forskellige farvenuancer i deres sortiment. Af kendte der har udtalt at de elsker Wet ‘n Wild kan i flæng nævnes Meryl Streep, Jessica Biel Paris Hilton, Solange Knowles, Claire Danes og mange flere. Brandet har desuden vundet utallige Beauty Awards.

Wet ‘n Wild har i flere undersøgelser vist sig at være det brand, der har det mindste, eller intet, indhold af bly i deres læbestifter. Brandet har i øvrigt heller aldrig testet deres produkter på dyr.

Billig Wet ‘n Wild makeup

Her på siden finder du vores udvalg af det ultra lækre makeup fra Wet ‘n Wild. Sortimentet spænder vidt, vi har alt lige fra primers, foundations og concealers til neglelakker og læbestifter. Wet ‘n Wild er især kendte for deres fantastiske, og deres meget populære eyeliners. Faktisk sælger virksomheden en eyeliner på verdensplan hvert 20. sekund! Deres eyeliners fås i forskellige variationer, både som kohl og som flydende og i mange forskellige farver, så du kan skabe lige præcis det look du ønsker.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.