Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

WERTHER'S ORIGINAL

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

WERTHER'S ORIGINAL

Werther's Original

Werther’s Original er brandet de fleste kender og forbinder med noget hyggeligt. Faktisk minder Werther’s Original de fleste af os om “de gode gamle dage”, dengang alting var mere simpelt, og hvor man rent faktisk tog sig tid til at sidde og nyde en karamel eller et bolsje.

Bolsjer fra Werther’s Original

Og Werther’s Original stammer da også netop fra “gamle dage”, brandet blev nemlig etableret tilbage i 1903, og som navnet indikerer stammer Werther’s Original fra Tyskland, nærmere betegnet den tyske by af samme navn.

En af de første ansatte på konfekturefabrikken, blev anset som faderen til det lækre flødebolsje, fordi det er på grund af hans kærlighed, omsorg og tålmodighed at Werther’s Original flødebolsjet blev så velsmagende og lækkert som det er.

Udover kærlighed og omsorg består Werther’s Original af rigtig smør og frisk fløde.

Det der startede som en lille familiær virksomhed, er i dag vokset sig til at være en stor international virksomhed, med bolsjer i over 80 lande.

Werther’s Original karameller

Den cremede og lækre smag fra bolsjerne er senere hen blevet lavet som en blød, cremet og lækker karamel. Her får man altså den velkendte smag fra de kendte bolsjer i en blødere udgave, lige til at tygge.

Karamellerne er lavet i flere udgaver, hvorfor det også er muligt at få en karamel version af Werther’s Original med mintsmag, som lige giver den til tider tunge flødesmag et pift af friskhed.

Dansk hygge med Werther’s Original

Werther’s Original er en del af den store international koncern Storck, som også tæller brands som Merci og Toffifee. Fælles for Storcks brands er, at de alle på en eller anden måde er kendetegnet på hygge. Og det er også det Werther’s Original appellerer til, at samle hele familien og bare være sammen og hygge. Vi har set det i reklamer fra tid til anden, og det sætter da også tingene lidt i perspektiv ik? Måske du skulle købe nogle Werther’s Original og samle hele familien midt i den travle hverdag, og tage jer tid til at hygge. Sammen.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.