Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

WC DUCK

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

WC DUCK

WC Duck

WC Duck er et effektivt rengøringsmiddel til toilettet. WC Duck hjælper med at holde dit toilet rent, friskt, velduftende og bekæmper samtidigt snavs og kalk. Med WC Duck er det altid en rar oplevelse at benytte toilettet derhjemme, både for dig selv, men også for dine gæster, da dit toilet altid vil fremstå rent og indbydende, hvis du benytter WC Duck. Få alle WC Duck produkterne til fordelagtige priser her på siden, så er du altid sikret at have nogle af de unikke og effektive rengøringsprodukter lige ved hånden. 


Fresh Discs fra WC Duck 

Med deres innovative Fresh Discs har WC Duck gjort rengøringen nemmere ved at der konstant er et rengøringsmiddel til stede i kummen og dermed bekæmpes kalk, snavs og bakterier hurtigt og konstant. Når du køber disse Fresh Discs fra WC Duck kan du nyde den friske følelse af din rengøring i længere tid, da dit toilet vil friskes op og tilføres en lille mængde rengøringsmiddel hver gang du skyller ud. 


Billig toiletrens fra WC Duck

Men selvfølgelig kan Fresh Discs ikke gøre hele arbejdet alene. Derfor er det en god ide at supplere med et almindeligt rengøringsmiddel, som eksempelvis flydende toiletrens fra WC Duck. Toiletrensen kan du med fordel bruge en gang om ugen eller efter behov. Toiletrensen kommer i en flaske, som gør doseringen og påførslen nemmere, da flaskens hoved er formet så det kan komme op under kummen i dit toilet og derfor gøre det ekstra rent, skinnende og velduftende. Med WC Duck tager rengøringen på badeværelset ingen tid og produkterne vil tilmed afgive den mest fantastiske rene duft, som vil gøre den forfriskende og rene oplevelse endnu bedre. 


Køb dine WC Duck produkter her hos os på Luxplus allerede i dag, så er du sikret at have produkterne hjemme til din næste rengøring. Gennemfører du din bestilling før klokken 15.00, så kan du have produkterne foran din dør allerede dagen efter. Vi er sikre på, at du vil nyde den rene fornemmelse det er at benytte et toilet som er rengjort med WC Duck.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus