Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

WASH & GO

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

WASH & GO

Wash & Go

Vil du have lækker og effektiv shampoo og conditioner til dit hår til ingen penge? Så kan vi anbefale dig at tilføje de fine produkter fra Wash & Go til din indkøbskurv. I blandt sortimentet finder du det du skal bruge for at holde dit hår flot og velplejet og oplever du problemer med skæl kan Wash & Go også hjælpe dig med dette problem. 

Billig shampoo og conditioner fra Wash & Go 

Skal det gå lidt hurtigt med hårvasken så har Wash & Go udviklet en klassisk shampoo, som indeholder alle de næringsrige og plejende ingredienser som du behøver for at holde dit hår hydreret, sundt og stærkt. Produktet indeholder både rensende egenskaber i form af shampoo og plejende egenskaber i form af conditioner, så du dermed får 2 produkter i ét. 

Wash & Go Shampoo & Conditioner Sport 

Dyrker du en del sport og har brug for at føle dig ekstra forfrisket efter at have svedt igennem en fysisk aktivitet, så tag Wash & Go Shampoo & Conditioner Sport med i badet og oplev en dejlig ren og forfriskende følelse af hår og hovedbund efter brug. Ligesom den klassiske shampoo fra Wash & Go så er Sport udgaven også et 2-i-1 produkt som indeholder både shampoo og conditioner, så du let og enkelt kan få ren og velduftende hår efter din sportsaktivitet. Produktet kan med fordel bruges af både mænd og kvinder. 

Shampoo og conditioner mod skæl fra Wash & Go 

Har du en tør hovedbund, hvor der er opstået skæl så har Wash & Go udviklet en shampoo og conditioner (2-i-1 produkt) som er din hjælp i nøden i kampen om at slippe af med de hæmmende skælflager. Det sammensatte produkt vil hjælpe dig af med at tilfører den fugt som din hovedbund har brug for, for ikke at udtørre og skabe flere skæl. Derudover vil produktet naturligvis rense håret og efterlade det behageligt blødt, rent og velduftende. 


Find en af de lækre sammensatte shampoo og conditioners fra Wash & Go til billige penge her på luxplus. Bestiller du dit yndlings 2-i-1 produkt inden klokken 15.00 kan du få leveret dine vare til døren allerede den efterfølgende dag. Se frem til en behagelig og frisk følelse med Wash & Go. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus