Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

VO5

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

VO5

VO5

Alberto VO5 er et amerikansk hårpleje brand med en lang tradition bag sig. Brandet VO5 blev skabt helt tilbage i 1955 af den berømte Hollywood frisør Alberto som stylede de store stjerner i Hollywood. Oprindeligt brugte Alberto sine VO5 på sine kendiskunder, men hårpleje produkterne blev hurtigt så populære at VO5 blev sat i produktion. I løbet af 1950’erne og 1960’erne blev VO5 hårpleje brandet et af de mest populære brand i de amerikanske hjem og de amerikanske husmødre sværgede til VO5 mærket. I løbet af 1980’erne kom VO5 på banen med den super populære hårolie som blev et kæmpe hit og som stadig er populær i USA den dag i dag.

Hårpleje og shampoo fra VO5

I dag er VO5 stadig et kendt frisør salon brand og særligt i amerikanske frisørsaloner kan man støde på hårplejeprodukter fra VO5. VO5 hårpleje sortimentet består af shampoo, conditioner, hårolier, hårkure og hårstyling produkter som kan bruges af professionelle frisører såvel som private forbrugere der ønsker god hårpleje.
Navnet VO5 hænger sammen med ingredienserne i VO5 produkterne. VO5 står nemlig for de 5 vitamin olier som findes i samtlige produkter fra VO5s sortiment. Disse essentielle, vitaminrige olier giver sundt og velplejet hår og er uden tvivl hemmeligheden bag VO5 kæmpe succes.

Shampoo til mænd fra VO5

VO5 har også lavet hårprodukter og shampoo til mænd som ønsker mere maskuline hårpleje produkter som er specielt henvendt til mænds hår. Især VO5 2 in 1 hårplejeprodukterne er oplagt til den travle mand som ikke ønsker at veksle mellem mange forskellige hårprodukter, men som ønsker et allround, multifunktionelt hårprodukt eller shampoo som har flere egenskaber samlet i ét produkt.
De mange hårpleje serier og shampoo til mænd fra Alberto VO5 blev lanceret 2014 og er allerede blevet taget rigtig godt imod.
Hvis du ikke allerede kender hårpleje brandet VO5, som er et af de helt store bestseller brands fra USA, er det bare om at komme i gang. VO5 er billig hårpleje, men med en høj kvalitet og med et lækkert indhold af vitaminer og plejende olier.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus